25 Januari 2011

Hej på er!

Har ni drömt något någon gång? som blivit sann ? Det har jag vill jag lova.
Elr ah nästan iaf. Det är hemskt på ett sätt, men det kanske blir bättre i slut ändan.

Nu har jag iaf kommit hem från skolan! Ganska dryg dag, hade ingen lärare på engelsna och matten, så vi fick jobba själva, och det vet ju alla att det inte blev så mycket gjort. hehe. Nu väntar jag på att min familj ska komma hem. Så blir det att greja lite, sen kommer mormor senare ikväll tror jag...

Bara så ni vet så saknar jag Hannah, har inte träffat henne på år typ.. :/
döööör.


Haha visste ni att jag är längre än Hannah ? Ni kanske inte tror det. Mem det är faktiskt så. Hon har bara längre ben än mig, däför ser hon tusen gånger längre ut..

Bara för jag har världens sötaste fisk på min mobil.



Trycker man på något ställe på skrämen så flyttar den sig dit. As tuffffff !

24 Januari 2011

JAG MÅSTE SÄGA ATT JAG DRÖMDE VÄRLDENS BÄSTA DRÖMMMMMM INATT.
Elr egentligen var den inte så bra. Men för mig var den bra iaf.

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Så nu sitter jag här med chips och cola! Snart blir det att plugga lite. Sen får jag se vad det blir för något kul ! Så nu vet ni det !


Bild från den mysiga kvällen hos Olle ! :)

Hej! Jag heter Tina Griberg ...

.... och är världens sämsta bloggare ! Vi hörs hejjjjjj !

23 Januari 2011

Tjenare  !

För 1 månad sen var jag världens lyckligaste bara så ni vet :/  

Idag satte jag klockan på 10 för jag skulle på hockey. Dock fick jag sms vid 3 minuter i. Så jag slapp att bli väckt av mitt alarm. Aja.. Gick upp och klädde mig och satte upp håret snabbt för att åka till Ishallen. Orkade inte sminka mig. På matchen höll jag på att somna. Var så sjukt trött. Men så äre när man går upp tidigt.. Men nu ska jag snart sminka mig. Ska till ishallen om 1 timme typ !
Kanske hinner ett inlägg till innan jag åker. Annars hörs vi när jag kommer hem !


GRYMMMM !


Ah. Kolla på Johan Palm bara. Han andra kan vi strunta i ! :) hiihh

22 Januari 2011

Synd att säga att jag är trött just nu ..
Det var rätt jobbigt att gå upp klockan 6 imorse ! Men det gick, så vi åkte till Forshaga och kollade på en match. Dom förlorade tyvärr. Så det blev inga fler matcher. Vilket va riktigt synd. För jag hade velat träffa folk. Men ajaaa. Det får jag göra någon annan dag ! Nu sitter jag här i myskläder och ska snart åka in till stan med familjen ! Ska köpa lite små grejer.
Men jag bloggar mer senare skulle jag tro ! Kram på er ! ♥


Godnatt med er !

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you


ishallen om en stund ! (Y)



21 Januari 2011

TJENARE !!!!!

Jag är sjukt glad idag ! Så jäääävla nice asså ! Skolan var bra . Kort dag idag !
Idag blir det att ha en myskväll med pappa tror jag ! Vi skulle äta godmat och spela spel och så skulle vi nog gå upp och kolla på en hockeymatch, dock så ska jag nog va med Olle där borta. Och kanske Annie! Men det blir en sjukt mysig dag iaf!

Imorgon blir det att åka till Forshaga tror jag! hmm... NIIIIICE !



Slänger iiiin 2 bilder från i morse. Och ni som såg mig i skolan kanske såg att jag inte hade på mig den här tröjan idag. Men det var för jag ångrade mig. hehe.


Musik+ sängen + smsa = underbart !

Godnatt med er ! ♥
Bloggar mer när jag kommer hem från skolan skulle jag tro !

Och jag har lagt ner det där med dagarna. orkar inte mer haha. drygt.

23dagar

20 Januari 2011

Hej på er !

Tänkte bara blogga snabbt, ska plugga idag har jag tänkt ! Får se hur det går!

Skolan idag var varit super mysig! Finns några underbara personer som gör dagarna grymma i skolan. Annars är skolan så jobbig. Hade iaf sjukt roligt på idrotten, det var några som ville dansa, så det gjorde vi också. Jag failade när vi skulle visa upp, för vi började lite konstigt , så det blev fel ! Ajaaaaaa. Sen efter idrotten stod jag och Annie och pratade med några, och jag dog av skratt. För Kristoffer skulle vara "smart" Så han tände en tändsticka och la tillbaka den i asken, och då bara small det. Så allt började brinna typ. Och han höll ju i den, så han blev så rädd så han ramlade. Jag och Annie dog av skratt då vill jag lova! Så sjukt roligt var det!
Men nu har jag iaf precis kommit hem, så nu kollar jag lite saker på datorn, sen ska jag som sagt plugga! Måste göra det idag känner jag !

Ååååh jag måste bara berätta att jag drömde världens bästa dröm inatt. Tyvärr kan jag inte berätta den. Men jag läääängtar så sjukt jääääävla mycket till en sak som händer om typ 3 veckor? :D Underbart !



Bjuder på 2 bilder från i morseee !


19 Januari 2011

Hej alla mina söta läsare !

Nu har jag precis kommit hem från skolan! Känns som jag bara jobbat med matte idag. Och det har jag också nästan. Hade 5 lektioner idag, och 4 av dom gjorde jag matte! (Y) Rätt duktig jag !
Idag vet jag inte vad jag ska göra . Lite matte kanske? Och lite SO ! Ska försöka få mamma att åka till Bergvik med mig också. Får se om jag lyckas! :)

Om det är något jag ångrar i mitt liv så är det att när jag och Hannah såg Johan Palm i Karlskoga. Så åkte vi hem direkt efter, och det skulle vi inte ha gjort! För Björn Rosenström skulle sjunga efter. Och han är så jävla grym så det är sjukt! När jag var runt 10-12 år så spelade jag och min bror sönder dom här låtarna!


Pojkarna som busar !


Fluortanten !


Lurad !

asså klarar inte det här .

Jag kan inte förklara hur mycket tankar det finns i mitt huvud just nu .
Just nu känner jag att jag vill få allt överstökat elr vad det heter.
Vill bara bli av med allt nu. Få bort allt ur mitt huvud, men jag vet att inget kommer bli bättre ändå, kommer aldrig få tillbaka dig. Så fort jag tänker på allt vill jag bara spy . Kan inte ens dansa bort det.


I'm falling apart, I'm falling apart.
-
You're breaking my heart, you're breaking my heart.

18 Januari 2011 - Jodåååå jag lever !

Tjenare !

Kom precis hem från morfar! Har varit där och snackat om massa grejer! Bubblar i min mage vill jag lova... Dagen har iaf varit bra. Har egentligen inte hänt så mycket. Mattelektionen är självklart jätte rolig när man sitter bredvid Anton och Marcus! *Anton läser vad det står på väggen och säger* " Jag ser inte att det står brandvägar " Kommer inte ihåg om det står brandvägar elr vad det står. haha...

Natten hos Hannah var mysig. Vi låg och kollade på Björn Gustafsson, fyfan så roligt assåååå. Sen skulle vi sova. Och jag låg och halv sov sen hör jag att Hannah säger något, men jag svarade inte, för jag halvsov, så hör jag att hon går. jag bara vaaafan. Sen fattade jag att hon gick, så jag tog hennes plats, kunde inte sova skönare. hiihih ! (a)

Men nu ska jag iaf göra lite Svenska sen datorn hela kvällen! första gången på länge. Riktigt gött måste jag säga. Känner att jag är väldigt dålig på att blogga. Men jag gör mitt bästa jag lovar!


Tittade vad jag och Hannah hittade på Åhlens igår ! Tror tyvärr det bara är jag, Annie , Hannah och Hampus som fattar. Men ni kan ju låtsas att ni fattar? :)
Stavas det låtsas? jo det får göra det nu!

Dag 11 - Mina syskon

Jag har en storebror som heter Tobias! Men det visste ni nog redan!
Han är 16 år. haha. Sist någon frågade hur gammal han var sa jag 17.. Men kom på att han bara är 16. Och han är som en storebror ska vara. Bäst asså. hehe. Bråkar gör vi, men vilka syskon gör inte det?
Han spelar hockey på dagarna, elr kvällarna. Han har även kört speedway, speedway och hockey är nog det roligaste jag har varit med om. Allt jag har hängt med när Tobias ska köra elr spela har varit underbart!
Skulle han sluta i hockey skulle mitt liv ta slut elr något ;o Nu vet ni lite mer kanske ? Orkar inte skriva mer !

 Skön bild. haha

 Suddig bild jag vet. men det blev bara så...


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag .

Igår hade jag på mig ....

Mjukisbyxor, trosor, bh, svart linne, strumpor och rosa/röd tröja !

Hoppas verkligen att ingen missade solsidan !

Ni kan nog få se lite bilder från hockeyn någon dag! Roligt att ta kort!
" Du tycker verkligen om hockeymålvakter va? " Jo tack. Så jääävla grymma!

Men nu ska jag lägga mig och lyssna på musik, imorgon blir det skola sen sova hos Hannah! Mysigt värre. Bloggar mer imorgon! Pussss sötnosar ♥


Solsidan = Gryyyyyymt !

sticker till ishallen .

Går upp tidigt för att åka till forshaga för att kolla hockey, åker hem för att äta, sedan åka på hockey igen ... Men det finns inge bättre än hockey (Y)


Hann att värma mig med en tjock och mysiga tröja iaf. Och tofflor ! Nu sticker jag till en kall ishall igen! (Y) Pusssss på er !

Dag 9 - Min tro

Tror jag hoppar över den här. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag tror på ingenting . haha. Förstår inte riktigt alla. Men det ska nog gå bra. haha.

16 Januari 2011

Godmorgon på er !

Kvällen hos Olle var riktigt mysig ! Kom hem runt tjugo över 12 elr något !
Då var det tänkt att jag skulle sova. Men jag somnade vi 2 tror jag..
Och fick sova några timmar, för jag skulle upp vid halv 11. ska kolla på min bror när han spelar hockey nu. Så ah, jag bloggar mer när jag kommer hem skulle jag tro !
Kram på er !


Slänger in 2 charmiga bilder också. för den som vill se. hehe.

Dag 8 - Ett ögonblick

Jag har varit med om massa roliga saker i mitt liv. Men om jag ska ta något ögonblick från 2010 då, som jag kommer ihåg riktigt mycket. Kommer inte kunna säga ett, kommer komma flera ;o finns så mycket underbara saker.

RIX FM är ju ett underbart ögonblick i mitt liv. När jag, Annie, Hannah och Tobias stod längst fram och väntade i flera timmar på att dom skulle komma, och vi hade så underbart, sen när jag och Annie fick krama Erik Grönwall.


LISEBERG när jag fick träffa Viktor. Hade ju pratat i telefon och massa med honom, och så fick jag äntligen träffa honom. Det var också underbart vill jag lova.


DARIIIIN då jag och Hannah åkte till Kristinehamn tidigt och kom fram till att det bara var massa backar överallt. Sedan åkte till KArlskoga och gick runt ett tag, och sen kom Dariiiin . Om det är något jag känd för i Tobias hockeylag så är det att det var jag som åkte till Karlskoga och såg darin i 10 min typ. haha. För min bror spelade ju cup elr något i Kristinehamn, och så körde mamma mig och Hannah till Karlskoga efter en match. haha.  


IDOL med Annie och Hannah. Då vi också hade stått i flera timmar och väntat och dom kom till slut, när jag äntligen fick träffa Olle och Weise ! Underbart !

Och på fredagsfinalen. haha, nöjd Hannah?

Mys kväll med mysiga människor !

Nu har jag precis gjort mig klar. Så nu väntar jag på att jag och Annie kan åka till Olle. Ska vara där ikväll . Sjukt mysigt. David skulle vara med också! :) Blir en riktigt trevlig kväll tror jag. Kanske bloggar när jag kommer hem vet inte. Och imorgon sticker jag till Forshaga!

Dag 8 kommer snart också, tror jag ! :)



15 Januari 2011

Godmorgon på er !

Nu har jag precis gått upp ur sängen ! Vaknade vid halv 1 idag! Riktigt skönt vill jag lova! Det har varit jobbigt att gå upp vid 6 varje morgon.. Så idag fick jag sova länge!

Idag vet jag inte vad det blir. Olle ville att jag och Annie skulle åka till honom. Så vi får se ! Men jag bloggar mer senare iaf. Ska ta mig något att äta nu tror jag. Hungrig nu.
Men vi hörs sen ! :)


Hahah. Jag  var rolig igår. Och sa till Hannah " Jag saknar att ha ont i handleden "
Sen när jag kom till Annie så skulle jag lyfta något ut ur bilen. Och då fick jag ont. Jag känner av min handled ibland. Och min handled kommer aldrig bli normal. Dom rakade ju halva armen på mig ;o och det kommer aldrig se ut som det gjorde. haha.

Taaaaack för en super mysig dag!

Nu har jag precis kommit hem från Olleeeee! Det var jag, Annie, Olle och David som var där. Vi kollade på Solsidan! Som ni vet så börjar det på söndag igen (Y) Självklart somnade jag. Men det är väl inte så ovanligt?
Kollade även på hockey förut, en riktigt dryg match var det vill jag lova. Och jag har kommit på en sak. Jag har Tics. Helt seriöst, tror jag har det. När jag inte smsar.. Måste göra något med mina händer ;o

Men nu ska jag lägga mig och kolla film/sova. Vi hörs imorgon. Pusss på er!

Dag 7 - Min bästa vän

Jag kan inte säga en bästa vän. För jag har 2 helt underbara vänner. Och det är : Annie och Hannah . Så jag kan skriva lite om dom ! :)

Annie : Annie är min kusin som är lika gammal som mig. Vi har känt varandra sen jag var liten liksom. Hon är den som jag alltid ställer upp för mig. Jag vet att hon älskar mig för den jag. Och jag älskar henne så otroligt mycket. Vet inte hur mycket vi har gjort tillsammans. Det finns så sjuka minnen med henne. Både störda och underbara. Och det kommer bli så sjukt mycket fler minnen, för det har ju liksom bara gått 15 år av våra liv. Så vi har knappt börjat. Annie är en helt underbar person. Och hon är bara min (a) ♥




Hannah : Vi gick i samma klass från 4-6. Men började va med varandra i 6an. Men på våren till 7an började vi va riktigt mycket, och då började våra minnen komma. Johan Palm i Karlskoga är det första och bästa minnet med henne. Och det kommer jag aldrig glömma. Finns massa fler minnen, och fler ska det bli! 
Jag älskar verkligen den här tjejen, hon är också sån som älskar mig för den jag är. Och det är så underbart när man vet att dom som betyder mest verkligen gör det ! Otur... Hon är också bara min... Oflyt... ♥




Skrev lite kort om dom, det är så underbart att veta att man har dom här 2 underbara vännerna! Som alltid ställer upp för en. Och veta att man verkligen kan vara sig själv med dom är underbart. För jag har mina damp anfall ibland. Och det är nog inte många som kan leva med dom. hihi.


Det här är ett grymt minne med dom 2. IDOOOOOOOL!

Och när vi träffade EMELIE. Det var ju samma dag. hahah, men spela roll?

14 Januari 2011

Tjenare !

Nu sitter jag här och väntar på att Hannah ska sluta. Och drar Blondinskämt med olle ! (Y) riktigt roligt! Dagen i skolan har varit bra. Elr ah, nästan iaf, har mått dåligt hela dagen, har frusit och massa sånt. Så efter lunch gick jag runt med jacka. För de var så kallt. Hade även SO prov idag, tror det gick bra. Kändes bra iaf ! Men nu ska jag blogga klart sen kommer Hannah, får se vad vi ska hitta på. Kan bara va till 6, för sen ska jag till Annie och äta mat och massa trevligt. Sen sticker jag och Annie till ishallen. Och så kommer Olle och Amanda också (Y) Gillaaaaaaaas starkt.. Hockeykillar ♥´



Bilder från igår. Innan hockeyn..
Ser ni hur mörk jag är under det ljusa ? Ser as konstigt ut. Ser ut som en tiger elr något. Inte okej. Så jag ska nog bli brunett... :(

Dag 6 - Min dag

Kom hem vid halv 11 igår typ och då ville jag sova. så jag skriver nu!

Det började med att jag gick till skolan, och det hände typ ingenting där. Som jag kommer ihåg. Sen hem och plugga och kollade på en as bra film på TV och så gjorde jag mig i ordning, så gick jag upp till ishallen och mötte Annie där. För att kolla på hockey. Och jag måste säga en sak. JAG SKAKADE när jag gick in i ishallen. Illa... Och vi kollade hockey, och jag var glad, väldigt glad. Jag var as nära på att börja gråta också. Dock kan jag itne säga varför.. För jag vet inte vilka som läser min blogg. haha.. :( Och frågar man Olle var jag nära på att börja gråta efter matchen. När alla åkte hem.. haha.
Sen gick jag hem, och var depp/glad. Vet ej varför.. ville bara sova.

Men det var iaf en underbar dag. hihihi!


Nu ska jag sätta mig i trappen och plugga!

Vi hörs sen ist! Lovade att jag inte skulle sätta mig vid datorn... gick ju.. bra...
Och fråga inte varför jag ska sitta i trappen. Kändes bra. tyst och lugnt !

SENARE BLIR DET HOOOOOOCKEY . Riktigt gött !

Mitt nya liv...

Vad får man när man korsar en blondin och en gorilla?
Inget. Det finns gränser på vad en gorilla kan tvingas göra.

Varför gillar inte blondiner att gå till tandläkaren?
Dom får inte stoppa något i munnen på en hel timme efter besöket.

Vad säger man för att få en blondin i säng?
Hej!

Har du hört om blondinen som hittades medvetslös med 12 bulor i huvudet?
Hon försökte hänga sig med en gummisnodd.

Hur lär man en blondin att räkna?
Det går inte.

Varför är det så svårt för blondiner att räkna till sju?
Dom måste använda båda händerna.

Hur får man en blondins ögon att glittra?
Lys i hennes öra med en ficklampa.

Vad kallar man en blondin som förlorat 90% av sin intelligens?
Skild.

Vad gör en blondin med när hon håller händerna hårt för öronen?
Hon försöker behålla en tanke.
(Det har jag faktiskt gjort..)

Hur får du en blondin att skratta på en fredag?
Dra en vits på torsdag

Varför var blondinen så stolt när hon hade lagt pusslet på 6 månader?
Det stog "2-4 år" på kartongen.

Varför märkte jag nuuuuuu att ett inlägg var damp ?

Halva inlägget är borta på : Nejjjjj jag är inte farligt dålig elr så. (tror jag det står)
Men ni förstår nog nästan. För jag kommer inte ihåg vad det skulle stå. hehe.


12 Januari 2011

Tjenare!

Nu har jag precis kommit ur duschen, tog en skön härlig dusch idag!
Skolan idag var riktigt rolig. Fick skriva massa trevliga saker på väggarna!
Ni får se bild i slutet av inlägget (Y) Riktigt kungligt måste jag säga!
Sen har min mobil varit med om hemska saker.. Så den är nyduschad. haha!
Efter skolan blev det att va med Hannah och Jacob, och det är därifrån jag kommer nu !
Fick riva ner hennes Johan Palm bilder. Kände att det var dags nu ! Blev riktigt fin nu. Dock så var det nog finare med dom.. saknar honom.
Men nu blir det kolla datorn sedan plugga lite! Skolan är igång... Ooooohja!

Något riktigt bra den här veckan är.. att det är hockeyvecka (Y) Hockey varje dag typ ! Gillas starkt vill jag lova !


Snoddeeee bilden av Victoria på faaaaacebook. Ni kan kolla den där om ni vill också.

Dag 5 - Vad är kärlek ?

Hmm.. Svår fråga. Asså kärlek kan vara vad som helst ?
Så frågan är vad man ska skriva ?
Kärleken till en kille/tjej?
Kärleken till ett djur?
Kärleken till kompisar?
Kärleken till vad som helst? Hmmm..
asså vad svårt det blev ? Jag skulle förklara kärlek som när man verkligen gillar något? När man känner sig trygg med någon? Jag kan inte förklara bättre än så. Jag vet inte faktiskt. asså det var riktigt svårt.. Asså det har blev inge bra... för jag vet inte hur jag ska säga det.. Hoppas det går bättre imorgon. haha.


awww. gullig bild jag hittade.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Hmm... Först åt jag något bröd vi gjorde i skolan. Gott faktiskt. Men det var inte så konstigt eftersom jag gjorde det. Sen åt jag lunch, och det var fisk och mos? äckligt...
Efter det så åkte jag till Hannah och åt kladdkaka. Sen blev det chips i ishallen. Sen inget mer. Dock så ville jag köpa korv med bröd i ishallen.. Men det hade stängt... elakt..

11 Januari 2011

Först vill jag säga att det märks att skolan har börjat...
Jag känner mig värdelös på att blogga, och jag mår dåligt över det. seriöst alltså.

Hmm.. skolan idag var rolig. Jag gillar mina fina kompisar i skolan, underbara.
Efter skolan stack jag till Hannah och gjorde kladdkaka och spelade Buzzzzzz, synd att säga att jag äger på det.. Som ni märker skriver jag väldigt kort om dagen. Men ska lägga mig typ nu.
Sen stack jag till ishallen och kollade hockey med mina favoriter. Hade så sjukt roligt så jag trodde jag skulle dö. Vi sa massa roliga skämt och jag dog... hela tiden... Så jag undrar hur jag kan leva nu... hmm..
Ajaaaa. Nu ska jag skriva dag... 4 elr vad jag är på. Bloggar mer imorgon, kram på er! Hoppas ni har haft en trevlig dag! :)


nejjjjjj, jag är inte farligt dålig elr så.

Tjenare !
vi tog nästa buss. haha. Men vi kom till Bergvik iaf, och jag hittade ett par jeans, elr jeanstights. super nöjd! Nu är min dag räddad. Asså inte den här dagen men en annan. haahaha. Sen åkte vi in till stan för jag fylla i en lapp för dansen. Sen hittade jag min drömmmmmmmkille, jag trodde jag skulle dö. Fyyyfan va fin han var ;o Så jag dog ett par gånger. Sen mötte vi upp Christoffer som skulle med Annie hem. Och nu har jag kommit hem! (Y) Så nu ska jag ta mig en dusch, sen ska mamma göra flätor på mig. Sen blir det bara att längta till skolan imorgon. hahahahha not.


Kan jag inte få bli såhär blond igen? Funderar på att färga brunt seriöst....
KAn inte va blond, är för mörk :(

Dag 3 - Mina föräldrar

Ska inte skriva så mycket om mina föräldrar, tror inte dom vill vara med på min blogg.
Så jag kan berätta vad jag tycker om dom (Y)

Jag är 15 år... som ni vet... Vem bråkar inte med sina föräldrar någon gång?
Man kommer inte alltid överrens. elr nästan aldrig.. hihihih. Men det är så vid den här åldern.. Men jag älskar mina föräldrar ändå. Jag skulle itne klara mig utan dom. Man kan inte ha bättre föräldrar. Visst jag kanske inte är världens snällaste barn.. Men jag gör mitt bästa (a) hihihi

sticker nu .


Bjuder verkligen på den här bilden. Ser verkligen konstig ut idag.

10 Januari 2011

Godmorgon mina underbara läsare !

Ställde klockan på tjugo över 10 idag... Och så är jag uppe nu? ;o Men det är för jag vaknade och hade växtvärk. Och det går aldrig över! Idag blir det iaf att åka till Bergvik med Annie ! Jag ska leta efter jeans igen, sen får jag se vad det blir mer för något. Måste ha en plånbok, men jag kan inte ha en plånbok, för jag tycker det är för drygt att plocka fram pengarna.. För man vet aldrig vart dom ligger, så det är bättre att ha det i fickan.. haha.
Kameran hänger med , så det kanske kommer bilder ! Sen ikväll blir det att ta det lugnt, skolan börjar ju imorgon, och nu ska jag plugga som f***********n. hihiih.

hmmmm?

Sudigga bilder? Ja. Men det är för jag gör det på picasa, ska fixa photoshop någon dag. elr när mamma hittar det.. haha! Annars blev den väl söt? :)

9 Januari 2011 - Fyller år om 7 månader ;o

Tänk vad tiden gått fort. har haft min dator i 5 månader typ! :) hihi kärlek ♥

Idag blev det iaf att gå upp vid 10 elr något. Riktigt trött var jag vill jag lova!
SKulle och kolla på hockey, sååå sjukt spännande match, trodde jag skulle bryta sönder mobilen elr något. älskaaaar hockey (Y) Men nu har jag precis ätit, och ska till Hannah på något sätt. Vet inte hur, för jag orkar inte gå. För det är för blött ute, och jag tror inte mamma vill köra mig ..
Så jag vet inte hur det blir.. Ska försöka ta mig dit på något sätt iaf !


Min blåaaa fina dator. Ni ser att jag har samma header på datorn som jag har nu ?
Det är för jag har inte orkat göra en ny, och den headern jag hade ville jag inte ha efter en sak som hände. Så det är därför jag har en gammal . Men ska göra om min snart. TRor jag. hihi

Dag 2 - Min första kärlek

Hmmm... Min riktiga första kärlek.. Det måste varit när jag gick i 7an.
Jag kommer så himla väl ihåg det. Tror aldrig jag varit så glad i hela mitt liv. Att verkligen veta att någon gillar mig, det är sån sjuk känsla. Jag har gillat ganska många när jag var mindre. Men det kan man ju inte kalla kärlek riktigt. Ung och dum. haha. (gillar det ordet) Men när jag träffade honom så var det verkligen något speciellt. HAr faktiskt tänkt på han ganska mycket nu . Men jag saknar det inte så jätte mycket faktiskt. Har gillat några andra efter det. Men med han var det verkligen kärlek eftersom vi träffades väldigt mycket. Och det tog slut pga massa skit saker. Och det kommer jag aldrig glömma bort -.-
I somras gillade jag även en väldigt mycket. Dock så bodde han väldigt långt bort. Men det var också underbart. Väldigt underbart. Kommer ihåg när jag låg ute på stutsmattan och pratade i telefon.. verkligen sommarminnen..
Sist jag gillade någon var nu. elr haha. säger man så ? haha. Det var iaf nu i vintras. Lika underbart. seriöst, det finns verkligen inge bättre än att va kär. Men det gick åt helvete.. Så nu kan jag inte lita på någon. Fyfan...

Aja. Nu vet ni mer om det iaf ! (Y) Ingen bild nu .. haha

hemma för en stund !

Har precis varit och kollat på innebandy, spännande match måste jag säga!
Ska dit och kolla vid 8 igen. Så nu sitter jag här och chillar sönder, äter chooooklad och chips som smakar papper -.- inte okej. Får se om jag bloggar när jag kommer hem, hörde att det var en bra film på TV sen ! :)


smutsig spegel? Nejjjjdå, inte farligt.. haha

Dag 1 - Om mig !

Som ni alla vet.. hoppas jag.. Så heter jag Tina Griberg, och jag är 15 år. Jag har en bror, mamma och pappa. Som jag bor med (Y) hmmm.. och mina intressen är dans och hockey ! (Y) Jag har dansat.. hmm.. vet inte hur många år. Dansade när jag var lite mindre, men slutade sen började jag igen. Men jag har dansat i ganska många år. Och det finns inge roligare än att dansa tror jag. Så sjukt kul! Jag spelar inte hockey. Men det är sjukt roligt att kolla på. Min bror spelar hockey, så jag brukar kolla på han. Jag har varit med om ganska mycket genom hockeyn. Min drömmmmmkille ska spela hockey ;o Och så älskar jag såklart mina älskade vänner. Jag har 2 vänner elr bästavänner som betyder allt för mig. Skulle inte klara mig utan dom. Men det skriver jag mer om senare, kommer inte ihåg vilken dag det var. haha. Annars är jag en ganska lugn tjej, som älskar att va hemma och ta det lugnt. Och jag äääälskar att gå runt i mjukisbyxor. Det finns inge skönare än att gå i mjukisbyxor. Så om jag får välja skulle jag kunna gå i mjukisbyxor varje dag. Men det gör jag nästan också. Jag är även ganska rädd av mig. Elr ganska... Jag är typ rädd för allt. Men om det är något som jag verkligen är rädd för så är det ormar och att bli sårad. Det är det värsta som finns. Jag har blivit sårad lite för många gånger... Så jag har väldigt svårt för att lita på folk.
Jag går ut 9an iår. Och om jag kommer in så ska jag gå media! Jag älskar att ta kort, och sånt. Så det ska jag och Hannah gå, om vi kommer in, men det är jag nästan säker på att vi gör!

Såååå, nu tror jag att det inte fanns så mycket mer om mig..

Massa bilder på mig kommer nuuuu. haha dö inte..


Hösten 09

Ingen aning? typ 08?


Vintern 10

Hmm.. typ sommaren till 7an? Vet inte vilket år det var ?:P haha
Ojjjj. Kolla bilderna Hannah. nejjjj... jag trodde håret blev längre... fan.. ung och dum..

Våren 09


Vintern 10


Våren 10



Sommaren 10




Hösten 10



Vintern 10

Vintern 11


tror jag ska köra på det här! (Y)

Får dock se hur länge jag orkar med det här!
Ska nog ta den första idag. Tror jag. Jo det kör vi på. Börjar skriva nuuuuu!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

8 Januari 2011

Godmorgon på er !

Nu har jag preics vaknat, så jag sitter här och är sjukt trött ! Mitt internet var lite damp igår. Så ah, jag bloggar nu ist! Gårdagen var mycket bra! var med Hannah och Jacob, först åkte vi till Hannah och spelade buzz, sen åkte vi in till stan en snabbis med Hannahs pappa och bror. Mycket kul ! Haha. Sen åkte vi till mig för jag skulle äta, så var det tänkt att vi skulle tillbaka till Hannah, men det blev inte så. Så vi var här och kollade film och spelade wii och massa sånt. Jag och Jacob hade även vääääldigt roligt. haha... elakt..

Idag får jag se vad det blir. duscha ska jag göra iaf (Y) Men jag bloggar mer senare!


Ja, jag älskar att stå på bordet? ;ooo

bloggar imorgon.

Min dator har gett upp. elr mitt internet har det :(

yeaaaah




Fett cooooool jag.


Lite söta ändå...

Nu håller vi på att fixa hannahs iphone. Hon råkade tappa den i snön förut. Så nu har hon nog fått en fuktskada elr något. Har hon det är det en värdelös mobil.. Jag kastade liksom min mobil i snön så den försvann, och den funkade ändå. Dålig mobil... Men vi sitter iaf med en hårblås och blåser på mobilen! (Y)

7 Januari 2011 - Hej munsår gånger 2

Godmorgon på er !

Ställde klockan på 10 idag, så jag och Hannah kunde va tidigt. Sen när jag vaknade 10 så tänkte jag lite smart " Var det inte något fel på alarmet på iphone? Då måste ju Hannah sova nu " Så jag stängde av alarmet och somnade om, sen vaknade jag 11 och smsade till Hannah. Och då var hon vaken! (Y)
Så nu har jag precis gjort mig klar. Så nu kommer nog Hannah snart!
Idag blir det att dansa! Läääänge också! Sjukt taggad idag asså! hihiih!
Och lite senare är Jacob med ! Grymt kul! Och så tror jag vi skulle till Hannah och spela buzz också (Y) Tror det blir en grym dag idag!
Vi hörs senare kanskeeeeee! Kram på er!



Bjuder på 2 riktigt konstiga bilder. Mina ögon ser damp ut .

varning för muppiga bilder.

jag ser ut som en mupp på alla bilder. men dom andra är hur fina som helst! :)





Japppppp. jag är mupp..

Taaaack för en super mysig dag ! Ni är grymmaaaa !

Klar nu..

... Så nu väntar jag på att Matilda ska komma och hämta mig ! :)
Kommer ha riktigt mysigt tror jag! :) hihi . Elr det vet jag !
Ha det gött! Pussss på er !


Bjuder på en bild. Ser inte så frisk ut idag..

jag har ingen oooooork till något idag.

Jag har iaf städat rummet, sen har jag bara legat i sängen och soffan.
Har så äääckligt ont i min mage, mår illa och massa sånt..
Kommer dö hos Vicki, mår illa av tacos lukten när jag mår bra. Men nu mår jag ju skit redan, jag kommer dö. haha. Ni får se bild på mitt fina rum någon annan gång. För nu måste jag göra mig i ordning, sitter här i en stor tröja och mjukisbyxor osminkad och håret står åt alla håll ! yeeeeah . Kanske hinner med ett inlägg innan jag sticker, vi får se!


Okej, ni fick bild ändå. Jag kan städa bättre. men ah hihih.

Föreeeeeeee..


Inte farligt stökit...

6 Januari 2011 - livet äger inte längre..

Godmorgon på er !

Natten har varit jobbig.. har haft världens mensvärk hela natten :( så jag har sovit väldigt dåligt inatt, och så vaknade jag vid 10 och mådde as illa. inte okej. Sen llåg jag kvar i sängen ett tag, och då märkte jag att jag fått munsår ..... DAMP fick jag då. Nu sitter jag vid datorn, och mitt internet dampar sönder. Så det går inte så jätte bra för mig.
Men idag blir det iaf att städa mitt rum.. lite stökigt måste jag säga. Ni kan få se bild senare. haaha. Sen blir det att dansa lite med mamma tror jag! Och efter det sticker jag till Viiiiicki och ska ha en myskväll där med tjejerna. Och dom tjejerna är..... Annie, Amanda, Matilda och Victoria! :) Vi ska äta tacos... hmm. elr ah... inte jag då. Usch, hatar det . Så jag ska ta med kyckling (Y) Liiiite godare det måste jag säga! Men jag tar med mig kameran, så ni får se lite kort hoppas jag ! :)

Amen godnatt folket !

Nu ska jag mysa med mina 101 dalmatiner, elr är dom 102? hmm.. svår fråga.
Pössssssssssssssssssssssssssss på er!


Ser ni mig? Nejjjj, bara Hannah som gör .

Taaaaaaack för en super bra dag!

Amen Tjenare !

Nu har jag precis kommit hem från ishallen! Min bror har spelat match !
När jag tycker att det är en bra match tycker alla andra att den sög ? ;o haha.
Aja... haha. Jag börjar bli riktigt nervös för en sak. och det är riktigt illa. haha !
Men dagen med Annie har iaf varit super rolig! åkte in till stan för att leta efter massa grejer. Tror ni vi hittade det vi letade efter? Nej gjorde vi verkligen inte. Jag skulle leta efter jeans, fanns det några? Nejjjjj. Men jag och Annie ska in till stan på måndag och kolla igen (Y) Men jag köpte iaf en super bra sak. Ni ska få se bild nuuuu !

Bästa idag! :
Jag: Jaaaaaa, en dog är med på det här.
* Jag tänker lite, och små skrattar *

Annie: Vadåååå?
Jag: hahahahhahahahah, jag menade hund!
*Jag och Annie dör av skratt. hahah *


Den här t-shirten elr vad man säger fick jag köpt idag! Och en till.



Vet att vi är snyggaaaaa :) hihi


ETT TILL JUST DANCE SPEL KÖPTE JAG! :D:D:D Livet äger nu vill jag lova!

5 Januari 2011 - NYA SMSSSSSS

Godmorgon på er !

Vaknade vid halv 7 typ? Av att jag fick sms... haaha, skräll asså. Sen skulle jag somna om, men då kör en bil fram och tillbaka utanför mitt fönster typ. Så jag fick damp. Men jag kunde somna om. Så satte jag klockan på 10 men jag vaknade halv 10 och mådde as illa.. men jag gick in i duschen sen la jag mig i soffan en stund. Så nu mår jag nästan helt bra! Så nu ska jag gå till bilisten för att ta bussen till stan med Annie !
Mycket trevligt! Ska försöka att ta lite kort också! :) Men jag bloggar senare!
Hoppas ni får en trevlig dag, det kommer jag få iaf! :) hihi


Bjuder på en mupp bild också! :) hihih

KUUUUUUNGARNA !

Det är det bästa progammet någonsin ! Jag var nörd i det när det gick. Men nu liksom, fyfaaaaaan jag skrattar så jag tror jag dör! Fyfan !
Sitter och kollar på det nu! Är på avsnitt 5 nu ! haha, det här blir roligt!

Dagen med Hannah har iaf varit super rolig. Jag hade lite damp förut tror jag. Skrattade åt allt. Tror Hannah blev lite irriterad på mig. Men ah, hon gillar mig ändå. Hoppas jag .. Jag har kommit på en sak.. Jag kan inte dricka längre... Allt jag dricker hamnar på mina kläder elr på golvet. Hannah säger att det bara är cola. Men det är det inte. Drack multi förut. Och det går inte ;o haha. dålig jag . haha !

Imorgon blir det att gå upp tidigt, måste duscha, och så ska jag åka till stan med Annie! Bussen går 5 över 12 tror jag det var! Men det blir super bra!
Jag ska leta efter massa små grejer, och så ska jag leta efter ett par jeans. Mina favorit jeans är för stora för mig :( Inte okej.. så jag måste hitta ett par nya (Y) Men ah, jag bloggar mer imorgon. Kram på er ! ♥


Riktigt cool bild från förut. Not.




Lite suddiga bilder. Men det blev så. Men kolla hur sjukt cool han är ;o

Vill haaaaaaaa tillbaka dig nu ! ♥

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbours think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have



Ny favorit låt ! Massa kärlek asså !

4 Januari 2011

Tjenare!

Jag och Hannah vaknade runt 12 idag, och då blev det att göra oss i ordning, sedan gå till centrum för att köpa grejer till pizzabullarna! Vi märkte ganska fort att det var rätt kallt ute. Så när vi kom fram till Ica var vi smått döda. iaf jag, för jag hade sommarskor på mig. Så vi bestämde oss för att ta bussen hem. Det är ca 1 km till centrum från mig. Men vi tog bussen till mig (Y) rätt värt !
Nu har vi iaf gjort degen till pizzabullarna, så vi väntar på att den ska jäsa klart ! Som den har gjort nu. Så nu ska vi göra klart den!

Vi hörs gott folk ! :D
HÄÄÄÄÄJ



Vi bjuder på 2 bilder också !!!!

Nu blir det film och massa mys med Hannah !

Har precis kollat JVM matchen.. Oflyt alltså... tycker dom skulle gå till final faktiskt..
MEn nu ska vi lägga oss och kolla på film ! Blir skräck ikväll (Y)
Höööörs imorgon, pusssss på er!


Lääääskig film.. har sett den förut men ändå ;o

gryyyyym låt

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind


fastnade inte på kort idag.

Nu har jag precis gjort mig klar. så nu väntar jag på att mina kära vän ska bli klar!
Klockan är ju redan 2. Så ah. Men hon sover ju här inatt så det blit mysssss!
Kameran hänger med på allt, så det kanske kommer lite bilder vem vet?


sååådär då. Den här får ni se idag . Mitt hår står åt alla håll. Men orkar inte fixa det.

3 Januari 2010

Godmorgon på er!

Nu har jag precis vaknat, så nu sitter jag här och väntar på att Hannah ska vakna!
Ska va med henne idaaag, och hon sover här inatt (Y) Mysigt värre!
Medans jag väntar på att hon ska vakna så ska jag kolla på Kungarna av Tylösand!
Blev sjukt sugen på att kolla på det! Det är verkligen det bästa programmet som gjords. haha säger man så? Jo det gör man !


mys dag !




Klaga inte på dåliga bilder. Tog med mobilen!


2 Januari 2011

Godmorgon !

Nu har jag precis kommit ur duschen, så nu ska jag klä mig, sen göra mig i ordning!
Idag skulle jag varit med Hannah, men hon dissade sönder. Idag igen :( elak hon :)
Men nu ska jag och familjen till Annie och grilla ute typ. Tror vi skulle göra några pannkakor elr något. Det kommer bli riktigt mysigt ! (Y) Tror vi skulle ta med våran snösccoter stavning? Så vi ska leka lite! super roligt! Kameran är ju redan där. Så jag ska försöka att ta lite kort som ni kanske får se senare! :)

Och nu måste jag säga att jag känner mig hur glad som helst! :D Livet leker. Nästan iaf! ;D 
OCH JAG LÄNGTAR SOM FAAAAAAAAN! hihiih! :D Sjukt roligt. Elr hur Annie? (a)


Bild från nyår. Lånade av Annie (a)


jag är inte värd det här.

Hej på er!

Kvällen/natten igår var grymt rolig! :) Dock vart jag väldigt trött och osocial. Men jag sover ju så dåligt på nätterna. Men vi somnade runt halv 5 iaf, och jag vaknade vid 11 av att solen lyste i ögat på mig, så jag trodde jag skulle få damp. Men jag lyckades somna om, så vi vaknade runt 1 tror jag! Och jag tror att alla var riktigt trötta måste jag säga. Annars hade vi det trevligt igår. Vi gick ut runt tjugo i 12, och jag skulle öppna sån där pommac, jag hade varit as taggad på det hela kvällen, sen när jag skulle göra det hade jag så sjukt ont i min tumme, så Jocke fick göra det. Men vi hade 2 till. Så jag fick öppna en ! (Y) Men då var det inte lika viktigt ifall jag skulle misslyckas. haha! (Y) Ni kanske får se några bilder senare, fast jag skoja. Min kamera är nog kvar hos Annie.. :( aja, hoppas ni hade en trevlig igår ! (Y) Och hoppas haft en bra första dag på året! Min började bra, men nu känns det inte så bra. Allt går inte så jätte bra dock.

Nej nu ska jag göra något. Vet inte vad, men något blir det nog. Hörs sen kanske!




jag var för dålig...

Råkade sätta på fel datum. Men nu är allt uppe! Ta en titt ! ;D


NUUUU KÖR VI PÅ 2011111111111


2010000000000000

JANUARI 2010


2 söta saker kom till! hihihi


Jag målade min drömmmmmkille.


Var på museum elr hur det stavas med klassen! :)


Jag och Hannah testade lösnaglar.

Bästa minnet : Tror inte det var något som var så sjukt bra som jag kommer ihåg, men det är väl dom kvällarna jag var med Hannah, Nygren och Patrik kanske. Gjorde inte så mycket i Januari tror jag.

FEBRUARI 2010




Jag och Hannah lekte i snön. haha.

Bästa minnet : Eftersom jag inte har alls mycket bilder i februari, och dom jag har är från samma dag, så måste jag säga att den dagen var sjukt bra! Vi hade så sjukt roligt, sjäng sing star och massa kul!

MARS 2010


Jag och Jonna praoade på dagis!


Jag och Patrik hade roligt på slöjden.


Gjorde ett besök i Norrköping

Bästa minnet : Hmmm.. Det måste varit när jag och Jonna praoade på dagis, praoade ju där Hannahs tremänning var. Och han är ju så sjukt söt så det är sjukt. Och så måste det vara när jag var i Norrköping. haha. Något man aldrig kommer glömma bort! Det var nog den värsta natten.

APRIL 2010


Blev kär i Justin Bieber


Köpte en jacka, som jag blev kär i. Dock gillar jag den inte nu. hah


Hade en rolig håltimme med dessa människor.


Amanda fyllde år, så var hos henne en kväll. och kanske missade något? :P


Var på i2 marten med Hannah, och hon var sur vill jag lova. undra varför? :(

Bästa minnet : Hmm.. April var en bra månad kommer jag ihåg. Håltimmen med Annie och Andreas var mysig kommer jag ihåg. Och sen den kvällen hos Amanda var också sjukt mysig. Sen dagen på i2 marten med Hannah.. hahaha.

MAJ 2010


Såg världens bästa film! The last song!


Annie fyllde 15 :D ♥


Hade en mysig kväll med dessa människor!


En mysig kväll med folk från klassen! underbart!


Jag blev bloooond!


Konfrimerade mig! Elr hur det stavas :)


träffade den här charmiga killen! :)

Bästa minnet : Maj var också en sjukt bra månad. Liksom... min konfirmation, eric saade, jag blev blond, en kväll med Annie, Jonna, Marcus och Albin, The last song. Och liksom.. sommaren var på väg!

JUNI 2010


Hjälpte till på 9ornas bal!


Fick besök av en sån här äcklig sak..


Mina älskade solglasögon gick sönder! :(


Fick den här mobilen av mamma! :)



HAde en mysig helg på tye med Annies familj

Var på söa med Annie, Albin och Andreas!


sov i tält med Hannah. den värsta natten någonsin.

Bästa minnet : Hmm... sommarlov? Gryyyymt. Midsommar! (Y) Ny mobil (Y) Och sov i tält med Hannah. Juni var en bra månad det med ! haha, säger jag om alla typ. haha.

JULI 2010


Hängde med Annie på sjön i några dagar! (Y)

Tina blev kär.. väldigt kär...


Hittade världens bästa låt!


Var och köpte pizza med Hannah! Och hade allmänt roligt!


Var och badade med Hannahs familj, och så kom den här söta saken!


Var och badade med Annie, Tobias och Martina! :)


Hade den mysigaste kvällen! Ååååh, vill tillbaka! :(


Vattenskidor med Annie och Tobias! :)




RIX FM med Annie, Tobias, Hannah och senare Cia! :) GRYYYYMT!


Vattenskidor igen med Kusinerna! :D


Hampus fixade den snyggaste headern! :D hahah!

Bästa minnet : Asså allt i Juli var hel grymt ! Bara att kolla på bilderna. Men kvällerna när jag pratade i telefon var speciella. men ah, allt var grymt!

AUGUSTI 2010


Hade en mysig dag med Annie och Hampus! :) haha



Jag blev 15, och firade min födelsedag med Hannah och Hampus! :D Gryyyymt!


Hannah blev även 15 år! Hahah


Stack till Liseberg med Annie och Hampus, och så träffade vi Viktor där! :) Gryyymt!


Skolan började.. haha! (Y)


hahaha, åkte till Kristinehamn en tidig morgon.. Kollade när min bror spelade hockey. Jag och Hannah gav oss ut på äventyr, och kom fram till att det bara var massa backar i Kristinehamn. Sedan vidare till Karlskoga för att se DARIN! Gryyyymt!

Bästa minnet : Hmm... Augusti var inte den bästa månaden. massa problem och sånt. Men bästa minnet måste vara Liseberg och när vi såg Darin. Båda dagarna var hur grymma som helst! Vill göra om allt igen!

SEPTEMBER 2010


Köpte min älskade Hugo :(


kollade på sötaste filmen, men dom sötaste människorna!


Bokade idol biljetterna! (Y)


Blev kär i KUNGARNA AV TYLÖSAND!

Bästa minnet : hmm.. det måste vara när jag köpte Hugo, och när jag var på bio med Annie och Hannah! :) Men det bästa måste varit när Kungarna av tylösand började. Annars var September en ganska dryg månad..

OKTOBER 2010



Våran klass hade disco för småbarnen! :) gryyyyyyyymt!


Jag och Hannah började med våra " :P "


hahahah. jag och hannah var i stan.


Första skägg bilden!


Tog massa höstbilder med Annie !


Skägg 2 (Y)


Tog höst kort med Hannah !


Tobias gjorde en blåhaka på mig :(


Skägg 3 !

Bästa minnet : hmm.. det måste vara när jag var med Annie och tog höstbilder och några dagar senare när jag tog höstbilder med hannah! Det var myyysigt! :) Och så var det discot också!  sen såg jag den snyggaste killen ;o haha.

NOVEMBER 2010


Blev typ blond igen! (Y)


Hade en mysig dag med Annie och Hampus! :)


Praoade hos mamma (Y) niiiiiice.


Åkte till Nor med Annie och kollade Hockey (Y)


IDOOOOOOOOOOOL på torget med dom bästa!


Träffade Emelie på stan (Y) KUNGLIGT!


Träffade dessa söta saker ! hihi



IDOOOOOOOOOOOOOOL! En av dom bästa sakerna under 2010!


STOCKHOLM med klassen! (Y) Underbart!

Bästa minnet : hmm.. Det måste nog va alla gånger jag träffade idolerna! Och självklart Stockholm med min underbara klass. iaf ah. nästan iaf!
November var en grym månad!

DECEMBER 2010


Åkte skridskor med klassen, och jag kom fram till en sak... jag kan inte åka längre :(


Sov hos Hannah. och hade allmänt mys!


Tina skadade sin handled, så jag fick ta tabletter och grejer ;o
Och började prata med en trevlig människa. :( trodde jag.


Blev klar med min " Mona Lisa " hihih, söt den!


Slingade håret på Hannah! Och var även på Lucia i ishallen, och hade så sjukt roligt!


Var ute och tog kort med mamma, Tobias och Lina!


Blev kär i Filip och Fredrik! :D


Hade Boll&Dans dag i skolan! hur gryyyymt som helst! :D


Spelade buzz och sjöng sing star med Hannah, och kom fram till att Hannah inte behövde en ny TV!



Hade en rolig dag med Hannah! Och vi fick besök av den här äckliga saken..


Sen kom julen, och jag fick en kamera och Just Dance 2 och massaaaa mer saker! :)


Jag och folket på bilderna ägde ut hela världen på Just Dance 2 !

Bästa minnet : hmm.. under hela December har jag mått så sjukt bra.. pga en sak. Som gick åt helvete för någon dag sen, som jag mått/mår så dåligt över. Men det går väl över någon gång. Var rädd att det skulle hända och det hände.. :/ Men innan det hände så var det sjukt underbart, så det är en av dom bästa sakerna. Sen var Boll& Dans dagen sjukt rolig. Sen är ju jul för underbart, fick massa saker! och jag är verkligen super nöjd med allt! Speciellt Just Dance 2 ! :) hihih

Måste säga att 2010 har varit ett sjukt bra år! Det har hänt så sjukt mycket bra saker! Och dåliga.. men det struntar vi.
Hoppas 2011 blir lika bra! Det hoppas vi på ! Elr hur? Ja klart vi gör! :D

RSS 2.0