Daaags för att dra iväg på zumba !

Nu sitter jag här med HAnnah och försöker oss på photoshop, och har försökt göra i tusen år elr något, men vi är för dåliga... Vi skulle göra ny header, för vi var ute och tog kort förut, men det var tur att det inte gick, för vi ser damp ut! ;D haha.
Men nu ska vi snart sticka till bussen och möta upp Annie, så sticker vi och daaaaaaaansar lite! Dock känner jag mig lite trött, men sen när vi kommer hem ska vi träffa Jacob, och då tycker jag att vi bara ska kolla film, så dååå blir det att sova (a) hihi




Hej jag heter Tina Griberg och jag älskar att vara oseriös ! ;D

Tittaaaaaaa vem jag och Hannah hittade i snön ! ♥

13:44

Nuuuuu ska jag gå och möta Hannah, så blir det att gå hem till mig och göra pannkakor! Och efter det så är det dags för att dansa lite, och vid 6 är det dags för zumba med Annie och Hannah ! (Y) Gillas starkt ! Efter det blir det nog att träffa Jacob en stund ! :) Känns som det kommer bli en grym dag idag asså !


Amennnnnnn, kan inte bestämma mig om jag gillar den här kameran asså, mitt ansikte ser hur stort ut som helst med den här kameran, men bilderna blir så bra. men ah ... Annars hade jag kunnat lägga upp 2054515 bilder elr något.

28 Februari 2011

Godmorgon på er !

Ni anar inte hur underbar min säng är asså, sover hur skönt som helst asså !
Riktigt gött var det att få sova också ! Sov inte så länge idag, men det var för att jag somna väldigt tidigt igår, men så äre när man är trött efter att ha varit på gustavsvik!

Idag blir det att va med Hannah ! Och vi har tänkt att dansa Just Dance, men vi var lite tveksamma om vi skulle orka det, men jag har inte träningsvärk, så jag kan dansa ! (Y) Och så ska jag kolla med Annie när vi skulle köra Zumba på sats, vet inte vilka dagar det var ! ;)

Nejjjjj, nu ska jag smsa till Hannah ! Vi hörs sen, hejjjjj ♥


Biiiiild från förra året. Min utväxt asså ♥

Tinas lördag !

Nuuuu ska jag berätta om min underbara lördag !

När jag hade packat alla grejer jag skulle ha med mig så skulle jag få skjuts till Hannah, så stod jag och väntade på att dom skulle bli klara, sen buttar Tobias mig på något sätt så jag slår i mitt lillfinger i något, vet inte i vad, men i något. haha. Så jag var verkligen paaaaaaaaanik, så jag slänger mig på golvet, dock så skratta jag hela tiden typ . Sen när jag har legat där i typ 5 min reser jag mig upp, och jag vet inte vart jag ska ta vägen, för jag har så jääävla ont. Mamma fick typ panik elr något, hon trodde jag hade brutit fingret. haha, men jag rätt säker på att jag inte gjort det, så jag åkte till Hannah efter 20 min typ, och då började gå över. Sen var ju min kompis Jacob där också, och då är det inte lugnt, han bet mig fan tusen gånger elr något, och så tog han död på mig .. Men det är alltid kul att träffa Jacob !
Sen skulle vi gå till ICA , och det var nog den roligaste turen till ICA jag varit med om asså ! Ramlade gjorde vi ett par gånger iaf !
Tack för den mysigaste dagen någonsin, ni är bäst ! :D ♥
Haha, ni anar inte hur sur jag är när jag är trött..... HAnnah berättade att jag hade typ skrikit " HÅLL KÄFTEN " till henne... elak jag ..


Ahhhh, såhär kunde det se ut...

Oooooch ni ? Lägg ner, det är bara så jävla synd om er ! ;D


Gustavsvik äger !

Ni anar inte vilken grym dag jag har haft idag !
Jag och Hannah steg upp ur sängen runt 8 och gjorde oss iordning för att sätta oss i bilen och åka iväg till Gustavsvik, och jag tror aldrig jag har varit såhär trött efter ha varit där. haha. När vi kom dit sprang vi runt som små lyckliga flickor elr något, sen började jag bli hungrig, så jag började tappa orken, sen fick jag mat i min mage, och då orkade jag mer vill jag lova! Bubbelpoolen och forsen är ju helt klart bäst !
2 snygga killar lyckades vi hitta där borta, dock tog det ett tag innan vi hitta några.
Och jag tror jag är helt död, så jävla många smällar har vi fått idag, har fan rivmärken på min mage och grejer... Men det kan jag leva med, för den här dagen har varit hur grym som helst !
Sen den sista halvtimmen orkade jag inte göra något, för jag hade så ont i min hals.. jag kommer inte kunna prata imorgon ;o


Nej nu måste jag kolla solsidan, hänger inte med riktigt, skriver mer sen, om dagen igår och så. Om ni vill veta, men det vet jag att ni vill ! ;D


Sticker till Hannah !

Nu har jag precis gjort mig klar! Så nu kör mamma mig till Hannah så sover jag där ikväll ! Riktigt mysigt måste jag säga! Och så ska vi träffa Jacob senare ! Underbar dag ! ♥


Världens bästa dag !

26 Februari 2011

Godmorgon på er !

När jag skulle skriva " 26 Februari " så ville jag skriva 26 Januari...
JAG VILL TILLBAKAAAAAA TILL THAILAND !

Idag blir det iaf att städa mitt rum och lite sånt, sen ska jag va med Hannah, och så sover jag hos henne ! Mycket mysigt ! Kanske tar med datorn får se hur jag gööör !

Gårdagen var ritkigt bra måste jag säga! Åkte in till stan med Hannah och mötte upp Annie och Cia vid dansstudion så dansade vi Zumbaaaaa, och jag hade världens träningsvärk i min mage så det gjorde as ont, sen när vi hade dansat klart gick vi ner till stan en stund, och då märkte jag att jag hade världens knöl i min mage, jag blev lite smårädd jag, så jag vågade itne ta i så när vi skulle dansa ragga. Men nu tror jag att den är borta ! (Y)


25 Februari 2011 - LOOOV !

Fyyyyfan va gött med lov ! Har aldrig längtat såhär mycket till lov vad jag kommer ihåg, och nu har vi äntligen det ! Underbart!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, som gick riktigt fort idag ! Och nu sitter jag här och kollar på SPIIIIDERMAN! och ska snart gå tillbaka till skolan för att möta upp Hannah och sen åka iväg på Zumba med folket ! Och efter det blir det RAGGGGGA  . Så sjukt taggad är jag så ni anar inte, dock har jag världens träningsvärk i min mage och mina lår.. Och Hannah kanske sover här idag! Grymt mysigt !


En bild från igår, som jag bjuder på, muppppp.

24 Februari 2011

Tjenare !
Dagen har varit bra, hade friluftsdag elr hur det stavas, och det var grymt kul, iaf det första vi gjorde, och det var Curling ! Grymt kul, och jag var gryyymt kung ! Sen blev det Zumba, som inte var ett dugg kul, Dansstudion ska det vara ! Och nu har jag precis kommit ur duschen, frös liiite när jag kom hem, bara för Andreas är så äcklig och gör så jag blev blöt om fötterna... elakt.
Nu blir det att plugga lite SO och Spanska! Sen vid 7 blir det att åka upp till ishallen och kolla Hoooockey med Annie ! ♥


Bild från i moooooorse !


Haha, Moberg lyckades vinna den här? Elr ah, i en sån där leksak grej. Om ni fattar, man ska försöka att ta ett djur med en sak. haha.
Och sen fick jag den ! :) dock var den typ trasig...





Inga fler bilder blev det, hade fullt upp med mitt, hihiih.

taaack för en grym dag !

Nu har jag precis vaknat, så tänkte att jag skulle blogga lite innan jag går upp och sover en timme till innan  Big Brother börjar !
Dagen med Annie var riktigt grymmm, hon gör det roligt att plugga ! Fast inte mycket till plugg, det jobbiga arbetet hade vi rredan gjort ! Dock hann vi inte klart, så vi ska göra det någon annan dag !
Men dagen var iaf rikigt grymmmmm ! ♥


Det är bara så att vi är lite snyggare än alla andra !


23 Februari 2011

Tjenare !

Skolan idag gick ganska fort, satt och gjorde spanska och matte ! Hade ju matteprov idag, och jag tror det gick bra, kändes ganska bra iaf ! Så nu har jag bara Spanska prov på fredag, sen är det klaaaart för lov ! Hur gött är inte det då ? :D Känns tungt att gå upp på morgonen när man vet att andra har lov... Men snart så är det våran tur ! :D UNDERBART !

Nu sitter jag hos Annie och ska snart plugga lite SO ! Duktiga viiii !
Vi hörs senare pussssssssssss ♥


HAHAHHAHAHAHAHA JAG DÖR

Så jävla illa. HAHAHA . Det är fan pinsamt.......

Tur att man slipper bry sig om det här snart, så man kan få göra som man vill asså.

22 Februari 2011 - Gjort mitt stora val idag !

Hej på er !

Nu ska jag blogga snabbt innan mamma kommer hem, då blir det att stänga av datorn och plugga ! Jag kan inte plugga själv, speciellt inte när jag ser en sån fin dator bredvid mig ! Nu ser jag att hon kommer, så nu skriver jag fort ! Dagen har varit bra idag också, jag och Annie ägde ut allt Gjorde världens godaste pizza ! Sen blev det att välja för gymnasiet, så jag har gjort mitt stora val idag, och känner mig stolt! :D haha.
Nejjjj nu ska jag plugga, vi hörs imorgon, min dator ska med till skolan imorgon (a) För jag ska hem till Annie direkt efter skolan, för vi ska göra klart en SO sak ! Ajaaa, vi hörs, ha de !


Det här trodde ni inte va ?? ;)

Ni som såg mig spela handboll på idrotten idag kanske har svårt att tro det här. Men det är såååååå jävla sant! :D haha !


Strunta i vilket år det är.. Det kan lika gärna stå 2011. nästan iaf .


Det här också riktigt kungligt ! Om jag har gjort något misstag så var det att sluta i fotboll, men man slutar väl när man ligger på topp ? ;D haha.

Tror aldrig jag har skrattat såhär mycket som jag gjort idag om jag ska va ärlig!

Oj vilken lång rubrik det blev .

Men dagen idag har varit as bra, skolan ägde, tack vare Annie ♥ Mycket skratt och kul blev det, så idag ska man inte klaga på dagen i skolan gott folk. När jag kom hem hann jag ta ett glas cola sen stack jag till bussen och åkte in till Dansstudion för att dansa Zumba, och helveteeee va jobbigt det va idag, och så hade jag lite damp samtidigt, för ah. Sjukt kul hade jag iaf, roligt folk det finns. haha. Och nu har jag precis kommit hem, så nu sitter jag och äter lite, sen blireeee duschen, sen lägga mig och plugga lite innan Big Brother börjar !


21 Februari 2011

Godmorgon på er !

Nu har jag precis gjort mig klar, så nu sitter jag här och kollar på Big Brother som jag inte orkade kolla på igår, och jag måste säga att det är sjukt tråkiga människor med .. Men det blir säkert as bra !

Nu ska jag snart sticka till skolan, sen hem och plugga och kanske åka iväg på zumba, får se hur mycket jag har pluggat !



Slänger in 2 konstiga bilder också ..

Några fler bilder !







ligger i sängen och kollar beck

Kom hem från mormor för typ 30 min sen, och jag är så sjukt trött, så jag bestämde mig för att lägga mig i sängen och kolla på film en stund, och kanske somna. vem vet. haha. Sen blir det att plugga en stund skulle jag tro!


Det finns seriöst ingenting som är bättre än Beck ! Beck äger Wallander, men Wallander är också sjukt bra, men inte som Beck ! Jag är nörd i BEck och Wallander, det finns INGEN Beck och Wallander som jag inte sett. och jag har sett dom 285186 gånger typ.


Dags för att sticka till mormor !

Jag har egentligen lust att stanna hemma, men ah, jag hänger med !
Och så har jag lust att skriva världens längsta inlägg nu, men nej, det blir inte bra då .
Får se hur länge jag klarar mig utan att skriva något .  
Ha de bra hejjjj.


20 Februari 2011

Godmorgon på er !

Kvällen igår söööög.. så nu vet ni det.

Vaknade av att jag fick sms vid 10, sen låg jag och lyssna på musik i 1 timme typ, och nu håller jag på att sminka mig. Sen vid 1 ska jag till mormor och äta mat, mysigt! Sen blir det nog åka upp och kolla på A-lagsmatch och sen hem och plugga och kolla på solsidan!

Så nuuuuuu vet ni det, vi hööööööörs hejjjj.

Melodifestivalen suuuuger.

Nu har jag precis kommit hem från Hannah ! Och jag måste säga att melodifestivalen suuuuger, det enda som är bra är ERIC SAAAADE . Han är liiiite för grym asså. Annars är melodifestivalen värdelöst.

Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på Hajen 4 och så ska Andreas ringaaaaaa. Så det blir att prata med han ett tag antar jag, sen ska Tina Griberg sovaaa!
Godnatt sötnosar ! ♥


JAg har kommit på en sak, jag har träffat ganska många människor på några år elr typ 1 år .. Kolla här..
- Johan Palm i Karlskoga
- Johan Palm i Mariestad
- Darin i Karlskoga
- Eric Saade i Karlstad
- Erik Grönwall i Karlstad
- Olleeeee i Karlstad gånger 2
- Andreas i Karlstad gånger 2

Har egentligen träffat Eric Saade 2 gånger, på rix fm också, men det var inte på samma sätt som första gången, så det räknas inte så. Tycker jag. Men Erik Grönwall räknas så, för jag pratade lite med honom.

19 Februari 2011

Hej på er !

Orkade inte blogga igår, blev så sjukt irriterad på folk som håller på hela tiden, ajaaaa. Filmen igår var bra, Hannah grät som fan typ. Själv sov man dom första 10 minutrarna, haha skräll. men den var riktigt bra iaf ! Lite äcklig var den i slutet men.

Nu har jag precis kommit hem från ishallen, var där med Annie och Ida ! Dock var det en tråkig match. Hammarö vann över Färjestad med 7-1 (Y) Nu blir det att vänta på mat sedan åka till Hannah tror jag. Ska kolla på Melodifestivalen hos hennes i kväll !



2 Bilder från Thaiiiiland.

Bloggar mer imorgon

Godnatt.


18 Februari 2011 - GRYMMMM Fredag !

Tjenare !
Den här dagen asssså, det har bara gått bra för mig idag, utom i morse, när jag försov mig, somnade igår, så jag ställde aldrig alarmet, så ah, det gick som det gick, hann till skolan gjorde jag iaf !
Ajaaa, sen har det gått super bra! Gick hem och städade mitt rum så jag fick tillbaka internet, och gissa vad jag hittade när jag städade mitt rum ? JOOOOO mitt minneskort! Så nuuuu kommer ni få se bilder! Fast inte idag, men någon dag ! (a) Och så var jag rädd att jag inte skulle få pengar till bion idag också, men det fick jag nu, dock så var det pengar hon var skylldig mig, men ändå, jag har pengar nu ! Så den här dagen kommer bli super bra! Ja, som sagt... Jag och Hannah ska på bio idag ! 127 Timmar. Det verkar super bra, jag ska gå på den med Hannah för då hänger hon med mig på bio i slutet av Mars eller när det var. JUSTIN BIEBER ! ♥


Om det var något jag var taggad på var att smaka colan i Thailand, trodde jag skulle spy första gången, nästan iaf.... Men den blev godare efter ett tag. Och jag vet att bilden är suddig, men jag såg ju ingenting på skärmen så jag kunde ju liksom inte ändra..


Första maten ... Jag beställde Hawaii utan annans ? fick jag det ? Nejjjj.

Haha, ni fick 2 bilder, och världens roligaste, men Hannah kommer nu, så jag måste göra mig klar, ni får fler bilder någon annan dag ! ;)

17 Februari 2011

Tjenare gott folk! Hoppas allt är bra med er !

Tänkte bara att jag skulle säga hej och så. Orkar inte skriva så mycket nu, jag leker med Hannah Hamberg nu, så jag får skriva mer senare ikväll elr imorgon elr något.
Känner att det här inlägget bara blev damp, så ni får 2 bilder nu !



Jag vet att ni älskar mina muppiga kort ! :D


16 Februari 2011

Hej på er !

Dagen i skolan har varit jobbig.. Har varit så sjukt trött idag, men så blir det när man somnar vid 1 . Höll på att somna på Svenskan idag, när vi skulle läsa, men jag orkade hålla mig vaken. Och så har vi haft matte diagnos också. OCh då kom jag på en sak. Jag är inte bra på matte, fast... Det har jag vetat ganska länge... Men ändå.

Nu har jag iaf precis kommit hem från en toppen dag på stan med Annie och Olle! Glömde kameran hemma, så ni får inga bilder. Sry. Fick 500 kr till stan... 420 kr gick till smink, men så äre när allt är slut -.- Så tog vi en fika, värsta mysigt var det! hihi . Sen gick vi runt massa, sen skulle vi hem för jag och Annie skulle på träning, så kommer vi dit så är det ingen ????? Tänk hur mycket man missar när man är borta .. Så nu sitter jag här på golvet och dampar sönder .... Är besviken på mina kära vänner nu assååååååå.. :( Patrik och Nygren är elakaaaaaaa :( (U)


minnen ..

Ajaaaaa. haha.

Den blev faaaail..... asså min header..... Men den här duger för tillfället!


Några bilder kan ni få se !

Ni kan få se lite bilder från mammas kamera !

hahahaha. tina griberg är mupp... Det här var första dagen... Därför vi ser ut som vi gör..


Det här var riktigt tufft! Det var några som ville ta kort med mig. Och det roliga var att jag såg att dom skulle ta kort, och så stod jag precis där dom skulle ta kort, så jag flyttade på mig, sen kommer hon på bilden och drar tillbaka mig, jag bara "vafan?" sen fattade jag ! (Y) 
Och varför den ser ut som den gör är för att Annies kamera är precis där det är därför!


Åka tuc tuc (stavning) är nog det roligaste man kan göra !
Tuk Tuk stavades det. haha. (Y)


Så här såg Tina mupp Griberg ut en kväll..


Hemskt detta... Hoppas ni ser vad det står.


Det här tyckte mamma var jätte gott, det här tyckte Tina var mindre gott.. usch.
Ganska typisk thaimat.


Sista dagen tror jag det här var, lite brun blev man nog !

Inte dom roligaste bilderna kanske, har roligare på min kamera. Men måste hitta minneskortet, och det kan ta sin tid.. tyvärr..

15 Februari 2011

Hej på er !

Hoppas ni hade en bra Alla ♥ Dag . Själv ska jag inte klaga på min, en mycket trevlig dag hade jag. Ändå hände det inte så mycket om Alla hjärtansdag att göra. Elr lite kanske. haha.

Nu har jag precis kommit hem från skolan ! Hände inge kul, hade Hemkunskapsprov idag... Det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. haha. Sen hände inget mer typ. Anton har gjort en "intresseklubbens anteckningsbok" Tror det står 4 saker i den, och jag är med 3 gånger. haha.

Nu blir det att chilla sönder hela dagen. Inget att plugga på förutom en engelskläxa, men det går fort, så det gör jag lite senare. Så det blir en dator dag! Imorgon blir det att åka in till stan med Annie och Olle. Jag måste köpa smink ... ALLT är slut. Sen ska vi fira Olle också som fyllde år när vi var borta ! Så han ska få en sak av oss (a)
Tar med kameran då! (Y)


En charmig bild från igår... Har inga bilder... Hittar inte mitt minneskort :(


14 Februari 2011 - Alla Hjärtansdag

Godmorgon på er ! ♥

Nu har jag precis gjort mig i ordning för att åka till skolan !
Sen blir det att åka hem och plugga i 2 minuter innan jag sticker till stan för att daaaansa. ÄNTLIGEN måste jag säga. Har ju missat lite eftersom jag varit borta. Men idag ska jag äntligen få dansa! UNDERBART ! Efter dansen kommer mamma och hämtar mig för att sticka till Säffle tror jag det var ? Ska kolla på min bror när han spelar hockey, så det blir snabba ryck ! Så jag vet inte om jag hinner blogga något mer idag.. Tyvärr. Ska försöka att hitta mitt minneskort också, så det kan komma upp lite bilder !

Det hände något konstigt med mig igår.. Jag låg och kolla på Wallander först sen vid 10 började det Beck, och den var slut typ halv 12 och jag var inte trött? ;o Annars har jag varit trött vid 8 ? ;o Så jag ville inte sova. Men var tvungen ju...

Hoppas ni får en trevlig alla hjärtansdag mina underbara läsare!
Själv vet man aldrig vad som kan hända idag ... ;o haha. KRam på er!



Slänger in 2 bilder också ! Min läpp börjar bli liteeee bättre som tur är!

Öppnar min julklapp till solsidan nu !

Jag har längtat efter att få öpnna min cola jag fick av Annie i julklapp. Som ni kanske vet så är jag beroende av cola.. finns inge godare
Skulle ha den till ett speciellt tillfälle, och det är det nu !
Ska kolla på solsidan, har ju missat några avsnitt när jag varit borta!


Kan inte visa min mun på bilderna nu . Ledsen. haha.

..

I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl


Hörde att det var soligt ute !

Funderar på att gå ut och steka en stund. NOT . Skulle varit rätt härligt om man var i Thailand.. Saknar det stället jag, men visst var det skönt att komma hem igen. Men ändå, Thailand var underbart! Jag håller på att springa runt som fan och letar efter mitt minneskort som har försvunnit, typiskt -.- Var tänkt att lägga in lite bilder från Thailand, och hade tänkt att göra en ny header också. Men det får bli när jag hittar minneskortet då...



Och om ni undrar vad jag har på läppen så är det så att dom 2 sista dagarna så brände jag läpparna.. Så jag har världens största sår typ.


Från en värdelös mobil till en annan ... haha.

Min mobil gick sönder igår. Skärmen började dampa, så jag startade om den, och då skulle jag göra en 6 men det blev en 3 så jag kunde inte starta mobilen. Så i ishallen satt jag med den äldsta mobilen man kunde hitta. Sen stack jag till Hannah och lånade hennes! Vi hade ju likadana, så nu känns det bra igen ! Dock är den lite drygare än min.. Så nu blir det att spara pengar till en Iphone ! (Y)


Erkännnnnn, jag är lite grym på paint ...

13 Februari 2011

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ MIN FÄRG BÖRJAR FÖRSVINNA . JAG FLAGNAR SOM FAAAAAAAAAN PÅ MIN MAGE, OCH DET ÄR INTE OKEEEEEEEEJ :(

Så nu har jag haft mitt damp. Godmorgon på er!
Kunde sova till 9 idag iaf. Framsteg... Så nu sitter jag här och smörjer mig. Vill ju inte att min färg ska försvinna redan..

Dagen igår var super bra, gjorde mig i ordning och stack till ishallen så mötte jag Annie där, sen kom Olle så kollade vi på hockey (Y) Sen stack jag till mormor på en gång för att hämta wii spelen . Hon lånade dom när vi var borta, för hon har också skaffat wii (Y) Efter det åkte jag till Hannah så kollade vi på barnprogram och chillade sönder. Sen hem till mig för att dansa och kolla melodifestivalen, dock somnade jag lite då och då. Men jag tror jag vet vilka som gick vidare! OCh vid halv 11 elr något la jag mig och skulle kolla på filmen, tror jag såg 10 min på den innan jag somnade...


Den här bjuder jag verkligen på........... Mina ögon är typ damp elr något...
Bilden är från igår, innan jag stack till ishallen.


Nu blir det att lägga sig och sova till....

KENNY STARFIGHTER


Världens kungligaste film, såg den på flyget. Typ dog.


"Munnen är som en diskmaskin"

*Jag och Hannah kollar på barnprogram*
Jag:
Han ser stor ut, och är med i ett barnprogram.... Hahaha. Fast vi ska inte säga något, vi ligger ju och kollar på barnprogram... haha.

Nu blir det melodifestivalen med Hannah, skriver mer om dagen senare!
Kraaaaaaaaaaaaaam på er!



Här bjuder man VERKLIGEN.


12 Februari 2011

Godmorgon !

Vaknade 6 imorse, tror jag har lite jelag. Alla i min familj är vakna. haha.
Dagen igår var super bra. Fick träffa Hannah Hamberg ! Så mycket snack blev det. Hon fick se lite bilder och så . Dock gick min kamera sönder så fort jag kom till Thailand -.- Typiskt. Men jag kunde ta kort, det var bara skärmen som gick sönder, men det var ju inte det lättaste att ta kort utan att få se något. Men ni ska få se några bilder någon dag.

Men nu ska jag duscha senare blir det att göra sig i ordning för att sticka upp till ishallen och kolla hockey med Annie och Olle ! (Y)
Senare ikväll blir det att kolla på melodifestivalen med Hannah, om jag orkar hålla mig vaken. Annars får hon kolla med sig själv, så får jag ligga där och sova ... hihih.


Saknat henne lite jag...

Klasssssssströjor!



Dock är dom liiiite för stora för mig... Tröjan är hur stor som helst. Och byxorna är 2 meter långa elr ngt. Men så äre när man är kort.

SNÄLLA SÖTA LÄSARE

KOM TILLLLLLBAKAAAAAAA. TINA GRIBERG ÄR TILLBAKA NUUUUU. OCH JAG SKA BLI VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE NU! SÅ JAG BER ER KOM TILLLLLLBAKAAAAAA !

ge mig

snabbmakaroner, köttbullar och gräddsås taaaaaack.

RSS 2.0