30 April 2011 - Valborg !

Hej på er !

Idag har jag varit på kalas hos farmor och farfar, sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har världens huvudvärk.. inte kul..
Men nu har jag iaf gjort mig i ordning, så nu kommer snart folk hit! Så ska vi äta och lite sånt, sen ska jag vara med Annie och Hannah och några till tror jag det blev ! Kameran hänger med så ska försöka ta lite kort som jag kanske lägger upp här senare !

Hoppas ni får en trevlig kväll underbara läsare !




Sevc är så otroligt söt så det är sjukt

När jag var nere förut och skulle upp till datorn så ropade jag på han, så kommer han efter mig, så satte jag mig vid datorn, så hoppar han upp på datorn så han kan mysa med mig, så otroligt söt så det är sjukt. Och varje gång han är i mitt knä och jag skriver så ska han springa in i skärmen för han ser ju att det rör på sig när jag skriver ! Fyfan vilken underbar katt vi har hittat !


Lika data nörd som jag jaooooooo


GRYMMMMMA LÅTAR


The Lazy Song - Bruno Mars


Judas - Lady Gaga


Coconut Tree - Mohombi


Danza Kuduro - Don Omar

Tina är absolut bääääst!! Jag här världens bästa tjej så alla veet hon är så sjukt jävla grym!! Tina du är BÄST! jag älskar dig och kommer alltid göra så du vet! Puss A. Sundell.


Nuuuu är jag en i gänget...

Bara för jag inte lagt upp bilder på honom på min blogg tyckte inte jag han var snygg, så får väl göra det nu då.... Grymt snygg killeeee jao !


29 April 2011

Godmorgon mina söta läsare !

Känns bra när man vaknar och går upp och hittar en liten söt katt som är hur mysig som helst mot mig ! Så gött om han alltid kommer bli såhär mysig asså !

Idag blir det plugga med Hannah! Ingen av oss förstår riktigt vad man ska göra på Hemkunskapen.. haha. Så vi ska sitta och göra det, senare kommer väl mer folk och kollar på Sevc skulle jag tro ! Så då blir det att vara med, för det är mysigt när folk är här!




Ni får stå ut med bilder på katten ! :D


åååh, älskar min statestik idag jao !

Nu sitter jag här som jag gjort ca 10 timmar idag . Liv jag !
Men har inte orkat göra någonting idag, elr jag har pluggat lite och så har jag letat klänning, och så har jag varit allmänt social !
Men nu har iaf massa folk åkt hem, massa besök har det varit idag, för att hälsa på underbara Sevc ! Min lilla pojke det!
Och nu börjar BB , och då blir det ringa bäääästa killen och prata med honom !

Imorgon ska jag nog också bara ta det lugnt och försöka skriva klart min hemkunskap!
Och så ville Hannah träffas en stund, så det kanske det blir också, då kan ni få se bättre bild på mitt hår också, för då orkar jag fixa mig !


Svårt att hitta någon sötare katt asså !

Före och efter !


Igååååååååår innan jag åkte !


Idaaaaaaaag ! Blev rätt så nöjd ! Håret är kort, och jag är fortfarande mörk i underhåret, men ska försöka ta bort det med lite citron!

Sevc !

Tobias fick välja vad han skulle heta, och då fick det bli sevc ! Han hockeyspelaren!
Hur gulligt är inte det då ? Så underbar är han!





Ganska lika är dom iaf ! :D

28 April 2011

Godmorgon på er !

Orkade inte blogga igår, ringde Andreas efter Hannah och Jacob åkte, sen ville jag sova. Har lagt mig inann 12 hela lovet, duktig tjej jag!

Dagen igår var hur jäkla grym som helst ! Åkte in och fixade håret, som blev bra, ska bara fixa det med lite citron någon dag ! Är fortfarande mörk i underhåret.. Sen gick vi runt på stan en stund, och jag hittade världens finaste t-shirt som Hannah köpte. Som jag SKA köpa när jag får pengar, blev helt kär jao. Sen ringde mamma och sa att vi skulle åka och kolla på en katt, jag har respekt för katter, för det är inte lika lätt att få kontakt med dom som med hundar liksom, men jag blev as glad, så vi åkte och kollade på den. Och hela familjen blev helt kär i den, så den köpte vi jao ! Ni får se bild på honom senare, för han är extremt rädd liten kille...
Ni får även se bild på mitt hår senare skulle jag tro, om jag orkar fixa mig idag..
Ska plugga idag jag, måste bli klar med hemkunskapen, orkar inte sitta med det sista dagen.


Här har ni en liten bild på mitt hår... nyvaken jao

27 April 2011

Godmorgon på er !

Nu har jag precis gått upp från sängen, första gången jag kunde sova längre än till 1 minut i 9 ! Synd att man inte kunde fortsätta att sova då..

Nu håller jag iaf på att platta håret, och ska snart börja sminka mig sen sticker jag och HAnnah in till stan och går runt där en stund innan vi sticker till frisören! Får hoppas att hon inte klipper bort allt mitt hår :( Då blir jag en ledsen flicka jao.

I know an angel was sent just for me

Nu har precis Hannah åkt ! Jag kunde inte va längre idag, för jag måste snacka med familjen om massa grejer.. Så nu har hon åkt hem.
Vi har varit på Bergvik typ hela dagen och kollat lite, sen har vi inte gjort alls mycket, hann bara hem till mig i någon timme och då satt vi vid datorn och kollade lite och så. Så vi har inte gjort alls mycket idag ändå! Rätt gött det också!

Senare blir det att kolla BB och sånt, ska se om jag kan ringa Andreas också!
Värd kväll... näe... kommer bli drygt jao...


En otroligt hemsk och seriös bild som jag bjuder på..


26 April 2011 - Sista dagen med mitt hår då.

Hej på er !

Nu har jag precis duschat, eller jag tvättade inte håret idag, det gör jag imorgon innan jag sticker till stan med Hannah för att klippa mig och slinga håret ! Det ska bli enormt skönt att få bort min extremt fula hårfärg jag har nu ! Men mindre skönt är att jag kommer ha as kort hår :( HATAR att klippa håret ! Men det blir säkert bra, växer ut efter ett tag.. Dock så är jag nästan alltid nöjd med min längd på mitt hår när jag ska klippa mig.. haha.

Idag ska jag iaf va med Hannah ! Hon ville dansa och fixa det som blev fel på filmen igår. Så det ska vi nog göra ! Fast nu skrev hon att vi skulle till bergvik och kolla klänning ! Så nu ska jag fixa mig sen sticker vi väl! Ha en bra dag mina underbaraaaaa läsare ! :D


Bild från igåååår jao

Amen sååååådär då !

La aldrig upp den igår, var tvungen att stänga av datorn! Och det blev tydligen något damp med den i slutet, men det gör inte så mycket !
Här har ni våran enormt grymma video! :D

Och om ni får den känslan av att Hannah är yr under filmen...
Så tror jag ni har rätt är inte riktigt säker..


" Jaaadåh "

Tjenare !

Asså den här dagen har varit hur jäääkla grym som helst !
Jag, Annie och Hannah åkte in till i2 marten och gick runt där ett tag, sen köpte vi sån där helium ballong, och så skulle vi se om det blev sådär roligt. Och det blev det, så vi bestämde oss för att spela in, och göra en film av det. Och om ni vill veta, så håller filmen på att läggas upp på youtube (Y) så den kommer upp snart, och den är ca 6 minuter lång, så det är därför vi har den på youtube och inte på videofyme .. Aja, sen gick vi och köpte oss en munk, dock var den äcklig... Och sen märkte vi att Hannah var as prickig på sina ben, så då bestämde Annie och Hannah sig för att byta kläder, så dom gick in i skogen, och då märkte jag 3 killar som satt och kollade på oss hela tiden... Och när dom hade bytt så gick vi iväg, och då följde dom efter oss, och så höll det på precis hela jävla dagen. Vart vi än gick så var dom efter oss.. När vi hade köpt ca 8 heliumballonger och hade använt dom så kommer det 2 gamla människor och säger att något rörde sig 1 meter ifrån oss, och självklart fattade jag att det var en orm... så jag SPRANG där ifrån och skrek, och killarna typ sprang dit och skulle hålla på den. Och dom som såg den sa att det var en huggorm, men killarna sa att det var en snok. Så dom höll på den, och vi hoppades att dom skulle bli bitna... Men det blev dom inte... otur asså... Sen så skulle vi åka hem, och då följde dom också efter oss, sen när vi stannade och väntade på pappa så stod dom också stilla, sen när vi satte oss i bilen gick dom iväg, hahaha så jävla fula...
Sen åkte vi hem och började med filmen, som vi gjort i 4 timmar nu elr något, och nu har dom precis åkt hem, så nu ska jag försöka lägga upp filmen.
Men tack för världens bästa dag ! Ni är så otroligt grymma asså !



Hihihihiih gulligt jao ! :D

Sticker till i2 med dom bääästa nu !



HÄR BJUUUUUUUDER MAN MED STORA BOKSTÄVER JAO

Min underbaraaaaa helg kommer här !

Fredags : Jag gjorde mig i ordning åkte till stan för att hämta världens bästa !
Vi åkte hem och hade allmänt mys hela dagen. Gick till filmcentralen och köpte lite saker, gick hem och hade allmänt mys igen.

Lördags : Åkte ut på sjön en snabbis, gjorde oss i ordning för att Annies familj och mormor skulle komma. Vi dansade lite, och åt, sen skulle vi in på ICA men då stängde det klockan 4 och vi var där 4 minuter över ?? Sen gick vi och la oss i gräset och chillade i någon timme typ. Sen gick vi hem och smällde lite raketer! :D Sen spelade killarna NHL och jag och Annie lekte lite med deras Ipods ? säger man Ipods? haha. Ajaaaa, sen skulle ala vuxna dansa, så då kollade vi på dom, sen kollade alla andra på film så då la jag mig och skulle kolla jag också, men somnade... så jävla trött... Sen åkte alla hem, och då la vi oss, och då fick jag sova en stund, sen skulle jag vara en social människa.. funkade! :D haha...

Söndag : Andreas tog sovmorgon, jag låg ihop trängd mot väggen i 2 timmar elr ngt... Sen gjorde jag mig i ordning så kom mormor och Åke och åt med oss, sen fick jag så jävla ont i magen, så vi la oss och kollade film i några timmar, sen gick vi ut och jag halvsov i soffan, as gött, och så hoppade vi lite, sen skulle Andreas hem, så vi körde in han till bussen HEMSKT ! SAKNAR HONOM SÅ JAG TAR LIVET AV MIG SNART ELR NÅGOT!
Sen åkte jag iaf hem och duschade och gjrode mig i ordning, så stack jag och mötte Hannah, så var jag med henne till halv 11, ochv i kollade på BB och det måste vara ett skämt att Rodney åkte ut? Hru fan kan han åka ut? Dom måste verkligen ha gjort något? Det är inte rätt ?
Sen åkte jag iaf hem och la mig, orkade inte mer sen...

Men tack för världens bästa helg folket ! Skulle aldrig klara mig utan er !


Var tvungen att ta bort mig på bilden, för jag gör världens mongo min elr något. Men annars tycker jag bilden är fin :D


24 April 2011

Tjenare !

Nu ska jag sluta slarva asså. Men jag har ingen ork till att blogga när Andreas är här! Men nu har han precis åkt hem, så nu bloggar jag igen!
Och om ni vill veta, så saknar jag honom otroligt mycket redan, och det har gått 30 min ..

Under hela helgen har det stått " åååh så härligt väder, sola blir " typ. Men jag måste nog va den enda människan som ligger inne när det är så fint väder! Men det är mycket mysigare att va inne när han är här! (a) Men nu ska jag iaf duscha sen blir det ut och träffa Hannah en stund ! Mycket trevligt ! Kanske kommer bilder också!

Skriver om helgen senare om ni vill veta vad jag har gjort under denna underbara helg! ;D

Vi säger att det är en bild här ! :D


23 April 2011 - Grattias Amanda !

Hej på er !

Nu har jag och familjen varit på sjön en snabbis, elr ah, det var jag, Andreas, Tobias, Lina och pappa som var ute en stund, så jävla gött så det är sjukt !

Dagen igår var grym, har verkligen världens bästa kille asså! Skriver mer om vad vi gjort imorgon eller något ! För nu ska jag vara en social människa !
Senare kommer ju Annie och hennes familj och mormor och dom! :) Hur mysigt som helst, älskar påsk jag (a) Elr jag älskar när jag får vara med min underbara släkt!
Aja, vi hörs senare elr imorgon elr något ! :) Pussss på er ♥


awwwww ..

Här är man uppe tidigt Jao

Godmorgon på er !

Vaknade klockan 6 och mådde as illa, men lyckades somna om, sen vaknade jag 7 igen och mådde illa. Så då blev det att kolla på American Pie ! Så jag varit vaken sen 7 imorse.. Illa...
Men nu ska jag snart ta en dusch, sen göra mig i ordning och vidare till stan för att hämta Andreas! Så sjukt gött att det känns som lördag, men det är bara fredag ! :D Så sjukt underbart så det är sjukt ! Men jag bloggar mer senare skulle jag tro ! Pusssss på er !

Och imorgon blir det att fira Hannah (a) hihihi, vi ska ha ett litet kalas!
Hoppas du inte glömt bort Hannah :(


hahahaha.


Andreas Sundell ♥

Igår tyckte Andreas att jag skulle göra ett inlägg om BARA honom, så jag började men hann inte skriva klart, så nu gör jag det!

Enda sen December har jag gillat dig så otroligt mycket, folk undrade hur jag kunde gilla någon jag inte ens hade träffat, men allt kändes så grymt bra med dig även om jag inte hade träffat dig någon gång. Sen slutade vi att prata ett tag, men jag glömde aldrig bort honom, det gick fan inte 1 timme utan att jag tänkte på dig, du fanns hela tiden i mitt huvud. Och jag tänker tillbaka hela tiden på vad som hände, vill bara glömma bort det, men det är väldigt svårt..
Sen började vi snacka efter jag kom hem från Thailand, och jag fick se dig i ishallen, och ah, det var bara så att du var bäst! Men vi pratade aldrig där. Och det gick ett tag tills jag verkligen fick träffa dig. Och jag kommer så jävla väl ihåg det, jag var sjukt nervös (a) hihi . Men det gick över så fort jag kom fram till dig ! Dagen gick, och jag började bara gilla dig mer och mer för varje minut som gick. Sen när du skulle hem... ah, jag var en sjukt deprimerad tjej.. Men då fick jag dom underbara kramarna och pussen av dig. Fyyyyfan va kär jag var..
Sen var det bara att vänta en vecka så skulle jag få träffa dig igen. Jag åkte till dig och fick va hos dig en hel dag, och allt kändes så jääävla perfekt ! 19/3-11 underbart! Sen kom du till mig dagen efter och vi hade allmänt mysigt hela dagen. Sen fick jag inte träffa dig på ett tag och då märkte jag verkligen hur mycket du betyder för mig, så hemskt att va utan någon som man älskar så sjukt mycket. Jag kommer ihåg att jag var sjukt rädd, för jag trodde att du skulle dissa mig ett tag där..
Någon vecka senare tog jag bussen till dig för att spendera natten hos dig, så underbart så det är helt sjukt. Och dagen efter följde du med mig hem och sov hos mig. Dock så var du sur på mig... För jag hade ont i magen ... inte snällt... :( hihihi.
Och nuuuu har jag inte träffat dig på år. Och allt känns så sjukt tomt, och det har varit mycket snack om att jag är tsm med en p12a nu. Och jag klarar inte av när folk säger saker när dom inte vet hur personen är. Hade dom vetat hur underbar du är hade dom inte sagt ett dugg. Du är verkligen det bästa som har hänt mig, och jag kommer aldrig lämna dig och jag hoppas att du vet det. Jag bryr mig inte vad andra tycker, och jag tycker verkligen inte åldern spelar någon roll..
Nu sitter man här och väntar på att det ska bli fredag så jag kan få träffa dig igen! Det ska bli den bästa helgen någonsin, och det är jag säker på att det kommer bli.

Jag älskar dig Andreas Sundell och kommer alltid göra vad som än händer !
Du betyder så sjukt jävla mycket för mig, och jag hoppas verkligen du förstår det!
Och jag fattar verkligen inte att du kom tillbaka till mig, det var en dröm som jag aldrig trodde skulle ske. Och jag är så sjukt jävla lycklig att du kom tillbaka
!
Du fattar nog inte hur sjukt jävla underbar du är Andreas ! Jag är kär, riktigt kär !
Asså det är verkligen svårt att beskriva hur mycket du betyder för mig Andreas, vet inte vad jag skulle göra utan dig, hoppas du förstår iaf ! ♥


Världens finaste människa !

Det här är Andreas Andersson ..

Han ville lägga upp bilder jag tog på honom förut. Så här kommer det bilder!






21 April 2011 - LOOOOOOOV !

Tjenare !

Glad tjej som bloggar nu ! Det är loooov ! Och det är hur underbart som helst !

Skoldagen har varit dryg dock... Har längtat efter lov hela dagen...
Men efter lunch gick det fort, för då var det bara 2 lektioner typ, och idrotten var sjukt roligt, vi spelade brännboll, och vi förlorade med typ ? 100-35 ? elr något sånt. Kommer inte riktigt ihåg. Men vi förlorade rätt stort iaf. haha.
Nu ska jag iaf börja städa lite , får se hur det går .. ingen ork till att städa asså.



Kul på idrotten Jao !

Johan Palm

Jag hoppas inte du har glömt bort den här charmiga pojken ?
Det har inte jag gjort iaf ! Här får ni lite bilder från karlskoga 2009 elr något! :D
Och det är inte dom finaste bilderna, tog dom som han var riktigt söt på ! :D









Här tappar han gitarren jao



Saddam Hussein ?

Ska göra ett seriöst inlägg nu, utan massa jao snack asså... säger det hela tiden..

Nu har jag iaf precis gjort klart min SO inlämning om Saddam Hussein !
Konstig grabb asså... Ingen jag skulle viljat träffa assåååååå...

Dagen har iaf varit bra, åkte in till stan och träffade Casper, satt och pratade en massa och så gick vi runt en massa. Sen vid 5 åkte vi hem för att vi skulle plugga och sånt ! Så nu har jag gjort det i typ 34584954 år, så nu väntar jag på att min bror ska komma hem med schampo och balsam så jag kan ta mig en dusch, sen sätta på sig myskläder och bara ta det lugnt till klockan blir 10 då blir det BB ! Sen sova i min underbara säng !

ååååååååååååh på fredag kanske jag ska få se Andra Avenyn igen! :D lycklig tjej !


20 April 2011

Tjenare !

Livet äger JAO . Lov imorgon ! Fett najsssss, ännu bättre när man vet att grymmmaste killen ska komma och vara här hela helgen, och när det är påsk och min underbara släkt kommer hit. Så det kommer bli grymmm helg ! Så jag är as taggad !

Nu har jga precis kommit hem från skolan iaf! Dagen var mycket bra. Kollat på en bra film, dom första lektionerna, sen var det dags för NP i svenska. Men det gick bra, skönt att ha det gjort iaf ! Sen var det spel på matten, så jag och Annie spelade lite spel!

Och nu ska jag byta kläder sen sticker jag till stan med mongot nr 1


Tina är mongot nr 2 idag . Jao
Och klaga inte på min smutsiga spegel... Andreas fel...

Bara massa Jao, jaooooo






Det bästa är att det inte passar in till allt vi säger heller... mongoooobarn ♥

Stickeeeeeeeer till skolan jao

Hej på er !

Nu har jag precis gjort mig i ordning, så nu ska jag snart åka till skolan!
Idag blir det en lugn dag skulle jag tro, vi ska kolla på film dom 3 första lektionerna, sen har vi bara 2 lektioner sen slutar vi!
Och då blir det åka hem och göra sig i ordning lite, sen sticker jag till stan med Annie och möter upp Casper. Han har man inte träffat på flera år, så det blir nog trevligt ! Så vi ska va med han en stund, sen blir det åka hem och plugga, så jag bloggar när jag kommer hem !
Kram på er !

Sticker till Hannah Jaooooooo !

Nu har jag varit duktig och pluggat massa, liiite iaf! (a)
Och städat har jag gjort... Tagit bort alla kläder från hallen ! (Y)
Sååååå nu sticker jag och leker av mig lite med Hannah . Haha.


HÄJJJJJJJ

19 April 2011

Tjenare !

Skolan idag har varit bra, förutom att vi haft matteprov. Men jag trooooor jag blir godkänd iaf! För han kollade på det, och så gjorde han 1 fel, så fick jag kolla. Men det var inget fel. Han hade bara sett fel, så jag tror jag klarar det! (Y)
Annars har det inte hänt så mycket alls, bara 2 dagar kvar ! Sååå underbart!

Idag blir det iaf att skriva klart min SO och så ska jag städa klart i mitt rum, började igår, och jääävlar va kläder det låg överallt ;o
Så ser min dag ut iaf, blir mycket trevligt skulle jag tro ! :)


Bild från förra veckan Jaooooo

Världens bästa månad ...

... Med världens bästa kille !
Du är verkligen hur grym som helst Andreas ! Och det har verkligen varit världens bästa månad med dig ! Det är så sjuuuukt jävla underbart att få va med dig !
Helgen kommer bli grymmmmm älskling !


Min äääääälskling (a)

mååååååååååste ha !







Sen finns det 1 annat linne på H&M som är såååå jävla fint, som jag måste köpa!

Så jävla underbaaaaaart så det är sjukt !

Efter att ha varit ute i solen i 4 timmar på 2 dagar så känns det som man blivit något brunare ! Dock så har man nog lättare för att bli brun när man varit utomlands! Min mageeee ser nästan ut som den gjorde när jag kom hem från thailand ;o


Dååååååååååå
Syns inte så bra , eftersom det är ute och så.... men ah ..


Nuuuuuu

Kaxaaaaaa inte på min otroligt fula mage ..

Jaooooooooooooo :D


18 April 2011

Tjenare !

Nu har jag precis gjort mig i ordning, och så kollar jag på Big Brother som jag inte kollade på igår ! Pratade med älskling ist!
Och vet ni ? Jag har ALDRIG sovit så skönt som jag gjorde inatt !
Jag ääääälskar min säng, fattar inte hur jag kan ha sovit på en madrass i 2 veckor? ;o

Idag blir det iaf skola, sen efter skolan blir det hem och plugga Matte. Och försöka städa om jag hinner. Har lovat mamma att städa rummet och min garderob :( Kommer ta minst 1 år för mig att städa ..

Ajaaaa, den här veckan kommer bli grymmmm ! Kort vecka, sen på fredag kommer bästaaaa killen! Helt underbart helt enkelt !


17 April 2011

Tjenare !

Förlåt för jag har varit dålig på att blogga, men har lekt med Hannah i helgen (a)
Så har inte haft tid riktigt... Men nuuuuu har Hannah Hamberg åkt hem, så nu kan jag blogga! Helgen har varit super bra, Hannah är en mycket trevlig människa!
Filmen vi kollade på igår var grymt bra, gjorde allt för att jag inte skulle börja gråta, klarade mig tills det sista i filmen.. Den var iaf sjukt bra!
Och vet ni ? Jag har inte sovit i MIN säng på 2 veckor, rätt otroligt, men jag har inte orkat bädda den, men igår gjorde jag det. Men jag orkade inte dela säng med Hannah, så då tänkte jag " Jag har sovit på madrass i 2 veckor, så då kan jag göra det en natt till " Så det gjorde jag .. Men i natt ska jag äntligen få sova i min underbara säng!
Sen när vi vaknade dunkade vi lite musik, och gick ut och solade i 2 timmar typ, hur härligt som helst ! Dock syns det inte att vi varit ute.
Sen har vi inte gjort så mycket, vi gjorde en kladdkaka som vi precis har ätit!
Och nu har hon åkt hem, så har min dag sett ut ! Mycket trevligt !


Jaooooooooooooooooo

Filmdags med bästa Hannah Hamberg

Nuuuu ska jag ha en mysig lördagskväll med Hannah ! Mysigt värre


Kratta löv .. Det är våran grej !

Nu har vi krattat löv i 2,5 timme , dock så är vi rätt trötta nu..
Men det var helt klart värt 100 kr var ! Grymma är vi ! :D


Såååååhär glada är vi nu ! Dock så tycker jag synd om våra tummar! :(

16 April 2011

Tjenare !

Dagen igår var super bra! Dock så var jag och Annie tvungen att gå precis när dom ropade upp alla.. Det var lite surt, men jag brydde mig inte så mycket, eftersom jag skulle få DANSA som jag hade längtat efter i 2 veckor nu ! Köpte min ju en jätte fin t-shirt också. Dock ångrar jag att jag köpte en sån stor... Så jag ska försöka få pappa att köpa en ny åt mig, så får han min! :)
Men jag är mycket nöjd med gårdagen iaf ! :D

Idag blir det att va med Hannah! Vi ska först in till stan en snabbis, sen hem och kratta! haha. Vi får 100 kr var av pappa om vi krattar (Y) så det gick jag och Hannah med på ! Det är ju liksom pengar vi får, det är ju as grymt !
Sen sover nog Hannah här inatt, mysigt värre !



Hihihi älskade Broken Door var där :)


Svårt att ta kort när jag inte såg vad jag tog på... Så ah...


Fredrik är glad :)

Sååååååhär ska det se ut ! :D


Nya sovtröjan! (Y) Grymt !

15 April 2011 - Fyfannnn va gött med helg !

Hej på er ! ♥

Var as nervös för den här dagen i skolan, hade SO prov och Spanska läxa.
Men det gick super bra, är as nöjd, så nu är jag så jävla taggad för resten av dagen!
Sticker till Torget med Annie, Olle och Rikie tror jag det var, och kollar på färjestad, sen blir det träning, som är så efterlängtat så det är helt sjukt.
Och efter det åker jag hem och är med Hannah hela kvällen, super mysig dag kommer det bli! Helt underbart med helg så det är helt sjukt ! :D

Kameran hänger med idag, så får hoppas att det kommer bilder! Beror på hur bra jag är på att ta kort med min kamera... Ska lämna in den snart, så den blir fixad! (Y)


Nu har vi bestämt vart vi ska på klassresa också! :DDDD kommer bli grymt!

SM-GULD ! Härligt grabbar !




14 April 2011 - Grattis Matilda !

Hej på er !

Jag är nog den enda som inte kollar hockeyn för tillfället, ska bara blogga sen blir det att gå ner och se när färjestad vinner SM - GULD !
Fyfannnnn va härligt asså ! :D Färjestad äger tror jag ! Jag gillar Frölunda ocksåååå faktiskt, det är ett lag som jag alltid har gillat faktiskt, för 2 år sen köpte jag ju ett par flipp-flopp i frölunda, as grymma är dom faktiskt ! Och nu har jag en kudde som det är frölunda på. Men det är inte min, men ändåååå (a)

Dagen idag har iaf varit bra, skolan sög dock, väldigt drygt är det ...
En dag kvar, sen är det helg! hur gött är inte det då ? Längtat så jävla mycket efter helg nu, så det är helt sjukt, om 1 vecka ska jag få träffa min underbara älskling som jag saknar så det är helt sjukt. Behöver han som faaaaaan nu ! ♥
Det är bra att jag har mina älskade vänner som verkligen bryr sig och försöker hjälpa mig! Vet inte vad jag skulle göra utan dom seriöst !


Oooooorkar inte mer nu !

Ett gnäll inlägg, men orkar inte mer nu, läs och förstå nu tack .

Dom senaste veckorna i skolan har folk gått runt och sagt till mig att jag är fjortis, och att jag är tsm med en p12a.
Jag skulle vilja att ni lägger av med det nuuuuuuuuu tack ! Ni får gärna tycka vad ni vill. Men kom inte och säg det till mig, ni måste förstå att jag kanske inte mår bra av det?

Jag får sminka mig precis hur jag vill, och klä mig också, ni ska fan inte gnälla över det.
Men bara för jag kanske har " mycket " smink så behöver ni inte kalla mig fjortis för det ?
Jag kanske hatar hur jag ser ut utan smink? Ni vet INGENTING om hur jag känner. 

Och att ni håller på att säga att jag är tsm med en p12a ? Vafan, ni har ingen jävla aning om vem jag är tsm med? Och varför bryr ni er om det? Jag får väl va tsm med vem jag vill ?
Så jävla omoget att hålla på ? Hade inte jag haft dom känslorna som jag har för honom, skulle jag lämnat honom för längesen för ni håller på som ni gör.
Visst han är 2 år yngre än mig? Men varför ska ni bry er så jävla mycket om det ?
Jag älskar honom, och även om hela jävla skolan har något emot att jag är tsm med en som är 2 yngre, så tänker jag verkligen inte lämna honom!
Det enda jag vill är ni ska lägga av och hålla på och snacka massa jävla SKIT snack!

Det är så jävla illa att ni ska lägga er i mitt privat liv, ni anar inte hur jag mår av det.


Grymmmmm dag !

Nu har jag precis kommit hem från Hannahs träning ! Jag tror ALDRIG jag har varit såhär sugen på att dansa som jag är nu. Helt sjukt !

Dagen med Hannah har iaf varit super bra, hon är rolig den tjejjjjjen!
Massa charmiga kort har vi tagit vill jag lova. Ni får se bilder någon dag !
Skäggbilderna är ju helt otroliga nu, hur charmiga som helst måste jag säga!
Taaaack för dagen Hannah! :D ♥

Men nu ska jag tvätta mig, sen blir det att kolla på Big Brother, och så ska jag ringaaaa älskling! Härlig kväll alltså!



Hörde att vi var så seriösa kort ! ;D

Ni får en liiiiten bonus - Skägg 6


Skägg 5 - efterlängtat måste jag säga !


Nuuuuu kommer Hannah Hamberg! :D

Tina Griberg har pluggat jätte mycket idag! :D Nästan ! :)
Men nu kommer iaf Hannah hit, har ni tur så kommer ett till skägg collage!
Hur längesen var det inte vi gjorde det liksom ? Grymt ju !



Usher- More
Kär i den här låten jag! Sååååå jävla bäst!



Här bjuuuuuuuder man verkligen.

Här har ni en liten smygtitt !

Jag lovade er att ni skulle få se RIKTIGA bilder på mig när jag fyller år !
Här kan ni få se liiite! :)





Frågan är om jag verkligen kommer våga visa dom här ...
Är rädd att jag kommer bli rätt så dissad när jag visar dom här :(

Kommer upp någon gång

Håller på att fixa ny header och grejer, men den kommer inte upp än ;)


13 April 2011

Tjenare!

Nu sitter jag här och pratar med Andreass i telefon, så det är drygt att skriva på datorn, så jag bloggar när jag har pratat klart med honom.
Som jag har gjort nu, han dissade mig... Ajaaaa, dagen idag har varit bra, hade NP idag, och det gick super bra, är faktiskt as nöjd! :D
Sen hade vi bara 2 lektioner så det var gött, och nu ska jag skriva klart min SO fördjupning, sen ska jag göra annan SO.
Så ser min dag ut, och det är sjukt tråkigt jag vet. Men jag bloggar iaf! :)


12 April 2011

Tjohooooo ! :)

Allt bra med er ? Själv är det super bra ! Lite mycket i skolan nu, men det går bra!
Skolan idag har varit bra, fick reda på att jag klara NP i engelska! Hur gött är inte det då ? Kuuuung är jag. Annars har det inte hänt så mycket.
Efter skolan blev det åka hem och göra lite SO, och nu har jag precis varit hos mormor en stund, det är lite trevligt sådär!
Riktigt värt inlägg ! Men jag är snäll och bloggar ändåååå! :)


Hittade en söt bild från i somras ! :)

Helt otroligt att jag lever nuuuuuu .

Nu har jag precis kommit hem från kalaset, det gick fort. haha !
Blir alltid ett roligt snack med familjen efter vi varit på kalas.. undra varför ? ;o

Nu ska jag iaf göra lite svenska och bara ta det lugnt tror jag ! Var sugen på att sticka och dansa lite zumba men hann inte, har as mycket att göra den här veckan, men på fredag blir det ÄNTLIGEN träning, så jävla underbart så det är sjukt !




Sticker på kaaaaaaaalas nu.

Vi hörs när jag kommer hem skulle jag tro !



Hääääär bjuder man !

11 April 2011 - Grattis Hanne och Albin!

Tjenare !

Skolan idag har varit mycket bra, så sjukt härligt väder ute, så man blir så himla glad faktiskt! :D Annars har det inte hänt så mycket!
Nu har jag precis kommit hem, och hade tänkt sitta vid datorn hela dagen, mennnnnn nej, då får jag reda på att jag ska till min faster, för hon fyllt år ...
Ajaaaa, det blir säkert en mycket trevlig dag !


Här sitter 4 duktiga tjejer och pluggar när man inte har någon lektion!

Vet inte vad det blev med mig nu .

Nu sitter jag här vid datorn och snackar lite med Annie ! Och så började jag läsa gamla inlägg från i Januari, och fick tillbaka massa tankar på vad som egentligen har hänt, och allt känns som en jävla hemsk dröm, känns inte som det hände mig, och sen gick allt så fort i början av februari, aja, jag är riktigt glad för att det gått så bra nu !
Jag är så jävla sugen på att skriva vad som har hände i julas tills nu, men det går inte . Kanske gör det någon annan gång så ni verkligen fattar vad som hänt.

Ajaaaaaaaaa, jag har så tråkigt så det är helt sjukt, försöker fixa Andra Avenyn, jag har ett beroende av att se det, jag har kollat klart på alla avsnitt nu, så jag har typ panik, för jag kan inte fixa Andra Avenyn, så jag får åka till Andreas elr något för han har alla andra avenyn avsnitt typ ?


hahahahhahaha, så jävla cool . Trodde inte jag kunde göra såhär ! ;o

10 April 2011

Tjenare !

Nu har jag precis kommit hem från Vänersborg! Dom förlorade i kvartsfinalen så då var det bara att åka hem , så nu sitter jag ute i det härliga vädret nästan, det är inte sol ute, men det är faktiskt riktigt skönt! Snart blir det nog att äta, sen bara ta det lugnt tror jag, orkar inte göra ngt mer idag, ikväll blir det att kolla på Big Brother också !
Men jag bloggar nog mer sen om jag orkar ! pussss sötnosar!


Ta mig tillbakaaaaa :(

Big Brother nuuuu ist för Hockeyyyy

Det gick bra för min bror förut, dom vann med 4-0 tror jag, kommer inte ihåg..
Illa jag vet, men det är inte så lätt att komma ihåg allt liksommmm..

Nu sitter jag själv på hotellrummet och kollar på färjestad, dom andra sitter där nere och kollar på en stor skärm, men det var så tråkigt, så nu ska jag kolla på big brother som jag missade igår! Sen blir det ner och äta liiiite tror jag !



Tina Griberg är ett lite mooooongo

9 April 2011

Tjenare !

Ett snabbt inlägg nu, ska kolla på hockey om 40 min ! Och det tar ett tag att gå, så jag ska bara blogga lite snabbt nuuu !
För första gången sov jag skönt på ett hotell, har sovit nästan hela natten, dock fick jag ju gå upp halv 7... Inte ku.... Och så förlorade dom den matchen så då vart jag sur, sen blev det till hotellet byta om lite, sen stack vi till "stan" kan inte kalla det stan... Var typ 5 km att gå elr ngt för INGENTING. Sen tillbaka till hotellet, somnade i solen en stund, haha.. skräll... och nu har jag precis ätit lite mat !
Så har min dag sett ut, och nu ska jag kolla på hockey, efter det blir det tillbaka till hotellet och kolla färjestad matchen! Baaaara hockey !


Bjuder på en mongooooo bild också !

Chillaaaaar på hotellrummet !

Nu har jag precis kommit till rummet, hade tråkigt så jag gick upp, så nu ligger jag här själv och inte gör ett dugg, kollar lite på Talang, men det är inge bra juuuue.. Kollade på en match förut också, dom vann med 6-2 och min bror var duktig och gjorde 3 mål, stoooolt syster! :) Men nu ska jag vänta på att Big Brother ska börja, så blir det att kolla på det, sen blir det nog att gå ner till folket och se vad som händer !
Imorgon blir det att gå upp klockan 6... inte kul.... Deras match börjar 8.. As kul....
Men nu kom pappa, så nu kanske han är lite social med mig, vi hörs sen kanske!


Bjuuuuder på en bild ocksåååå

8 April 2011

Hej på er !

Nu sitter jag i bilen på väg till Vänersborg, är framme om ca 30 min tror jag !
Har suttit här och kollat på Andra Avenyn hela tiden, så tiden har gått riktigt fort !
Dock så är det hur varmt som helst, så jag vet inte vart jag ska ta vägen asså...
Skolan idag var iaf mycket bra, förutom NP men det kändes bra iaf, sen var det bara 2 lektioner sen slutade vi, älskar fredagar asså !
Men nu ska jag fixa mig liteeeeee, sen sticker vi till hotellet och lämnar grejer sen upp till ishallen! Grymt trevligt, längesen jag kollade på hockey, fast jag kom på att jag gjorde det i söndags, men ändå.. Ajaaaaa, vi hörs senare, kram på er!


Sååååhär såg det ut sist jag var på hockeycuppppppp!

Nu har precis min lilla kompis åkt ifrån mig ! :(

Den här kvällen kommer bli såååå otroligt tråkig. Har ingenting att göra.

Dagen med Hannah har varit mycket trevlig måste jag säga. Jag gillar min kompis faktiskt. Vi stack till trumma för att ta kort, men det var så ääääckligt kallt ute, men vi satt där och hade mycket trevligt. Men sen orkade vi inte mer, så vi åkte till mig och kollade på bilderna som blev, och nu på slutet dansde Hannah och jag satt och sjöng så fint till. Mycket vackert ! :D

Men nu ska jag kolla på Andra Avenyn och så ska jag packa lite !


Här har ni 2 bilder från idag, jag ser dock mycket hemsk ut, men jag bjuder!

Sticker ut och leker med Hannah !


Moooooongo ögon! hiihih, ser ni hur mysigt jag sover ? as gött !

7 April 2011

Tjenare !

Skolan idag har fakiskt varit sjukt rolig, inte för det hänt speciellt mycket, men det har varit en bra dag! Innan idrotten hade jag, Annie, Marcus och Mattias roligt!
Nu sitter jag här och ska kolla på Big BRother som jag inte orkade kolla på igår, och så hann jag inte se allt i morse, så det ska jag kolla klart på nu, sen blir det Andra Avenyn också! BAra 10 avsnitt kvar på säsong 1 :( Det här blev ett väldigt roligt och intressant inlägg !
Vi hörs senare ! Kram på er !


Muppig bild på mig från i fredags .

Utvecklingsamtal snart ...

Nu har jag precis gjort mig i ordning lite, så nu ska jag kolla 1 avsnitt till innan jag sticker, asså Andra Avenyn. Men jag bloggar när jag kommer hem!
Tror jag iaf, får se hur det blir, kram på er !




6 April 2011

Tjenare bloggen !

Skolan idag gick hur fort som helst, hade NP i Svenska idag, det var bara jag och Annie som hade, som vi missade när vi var i Thailand? Det har liksom gått 2 månader, ajaaa, nu äre klart, hur gött som helst! Sen hade vi bara 2 lektioner till, och det gick hur fort som helst, as gött ! Så nu känns det som hela dagen är kvar!
Och jag STÖR mig så jääävla hårt på endel människor så det är helt sjukt.

Nu sitter jag här i myskläder till tusen och myser med världens goaste kudde, ochkolla på Andra Avenyn har jag tänkt, längesen jag kollade på det känns det som, så det ska jag kolla på nu, och så ska jag ringa Andreas lite senare. Blir även att gå på utvecklingsamtal, inte lika roligt som Andra Avenyn kanske, men det måste görassssssss. Lite nervös är jag ju, men det kommer nog gå bra ;) hiihih Vet vad dom kommer ta upp så.
Men vi hörs sennnnnn ! Pusssss


Bild på mig och Hannah för precis 1 år sen! Söta måste jag säga .


Kollade vad jag gjorde för 1 år sen, och då visade det sig att det var då jag råkade tappa min dator på golvet, elr ah, det åkte ner... hemsk..
Doooock så har jag världen bästa dator nu ! :D

5 April 2011 - Grattis Kuuuusin !

Tjenare !

Dagen började med att gå till skolan som vanligt, hände inte så mycket i skolan. Elr det hände ingenting alls faktiskt. Efter skolan så stack jag och Hannah till stan i en timme, hon skulle bara köpa smink. Så det gick riktigt fort ! Trodde jag åkte till stan helt pank jag, men det visade sig att jag hade 200 på kortet, elr kanske mer ? tog ut 200 iaf, onödigt, men skulle bara kolla? haha. Köpte dock ingenting, sparar pengar jag! ;)
Nu har iaf Hannah precis åkt hem, vi dansade lite, elr hon gjorde, för vi kunde bara dansa 1 idag, så då fick Hannah dansa själv, så jag låg i soffan och tog massa kort på henne som ni ska få se nu! :) hiihih





Jag har en väldigt vacker kompis...

Nuuuu ska jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig på madrassen och kollar på Big Brother, ska nog ringa bästaaaa killen också!
Assåååå, jag har verkligen INGEN ork till att bädda i min säng, så jag har legat på en madrass i 2 nätter nu, dock så sover jag as skönt där, så jag ska sova där i natt också, mysigt värre !

Jag har en grym kompis !

Asså jag kan ju inte ta allt i samma inlägg det går ju liksom inte ? ;D

Haha, min dag har varit grym, skolan har dock varit jobbig, men nu ska vi inte vara negativa här inte. Efter skolan blev det att träffa min lilla kompis. Och jag måste säga en sak. Den tjejen asså . Elr nej, Tina Griberg asså.. Jag är fan hur grym som helst, bara jag tänker på vad jag ahr gjort idag får mig att börja skratta, jag är så jäävla kung. Hannah är nog den enda som vet hur jag egentligen är.. Elr är och är, elr jag vet inte hur jag ska säga. Men det har varit sjukt kul asså. Ni ser ju liksom bilden på Hannah, JAG DOOOOG ! Jag lovar! hahah fyfan va kul !
Vi åkte iaf till mig och gjorde nudlar och drack lite rockstar och jag hade allmänt roligt! Sen åkte vi till trumma för att ta lite kort, haha dock blev det inga bra bilder ..
Men tack för en riktigt härlig dag Hannah!
LIVET ÄÄÄÄGER !



bäst

Nuuuuu ska ni få höra om min helg!

Jag kan säga såhär, att min helg har varit så jääävla grym så det är sjukt!

Jag satte mig på bussen till Karlskoga, det gick faktiskt riktigt bra att åka buss, jag hatar att åka busssss ju. Men det gick bra, sen kom Andreas och hans pappa och hämta mig på busstationen, så åkte vi hem till Andreas, och bara tog det lugnt och inte gjorde någonting typ. Asså egentligen finns det inte så mycket att säga, för vi har inte gjort så mycket? Men iaf, sen på lördagen så hängde Andreas med mig hem, så vi tog bussen hem. Och då blev det att åka på kalas hos Annie, alltid kul med kalas! (a) Och sedan åka hem till mig i några minuter sen stack vi till centrum och köpte rockstar och lite godis till kvällen, dock så hade jag så jääävla ont i min mage så det var helt sjukt, Andreas blev sur på mig för jag var så tråkig.. Lite elakt.. Sen somnade vi någon gång på kvällen, men vaknade lite senare igen ? Asså jag har sovit as dåligt i helgen ? Sen på morgonen vaknade jag av att Andreas skrattar åt något ? haha söt kille asså .. Hela förmiddagen var jag hur trött som helst, så jag låg och halvsov till typ 2 elr något, när jag var tvungen att göra mig i ordning för vi skulle kolla på hockey :D:D:D Älska hockey . Men vi hann inte kolla så mycket i början för Andreas var tvungen att åka med bussen hem :(((( Saknar killen redan asså .. :( Efter det åka jag och mamma tillbaka till hockeyn och kollade klart på den, sen åka hem och lägga sig i soffan och kolla TV. OCh somnade på en madrass vid 11 typ. Sjuuuukt trött var jag igår. helt sjukt var det.
Asså ni kanske inte tycker som jag har haft kul kanske, för det har inte hänt så mycket liksom, men ni ska bara veta hur underbart jag har haft det i helgen. Andreas är grym !


Hannah vad har hänt ?


4 April 2011

Hej på er !

Dags att blogga nu kaaaanske ? Har verkligen inte haft lust att blogga!
Helgen har iaf varit hur grym som helst, jag har världens bästa kille asså!
Berättar mer om helgen när jag kommer hem från skolan, för jag måste göra mig i ordning nuuuu, är inte alls taggad för skolannnn.. Har 3 nationella prov den här veckan.. Hoppas iaf att den här veckan går fort, för på fredag sticker jag till något ställe, kommer inte ihåg vad det heter... Glömmer alltid bort vad det heter... Men dator hänger med iaf!

Men vi hörs senare! Pussss på er !

Bloggar imorgon!

Bästa killen är här nu, så jag orkar inte blogga, vi hörs imorgonnnnnn !

1 April 2011

Hej på er !

Kul att folk ber mig blogga hela tiden, det betyder att jag är dålig på att blogga..
Inte bra.. Men jag lovar att jag ska bli bättre, någon gång .. haha .

Jag är en sjuk flicka idag, men jag var tvungen att gå till skolan annars skulle jag inte få åka till Andreas idag, så jag klarade skoldagen, dock ville jag gå hem.
Men nu har jag iaf gjort mig i ordning, så nu håller jag på att packa lite!
Sover hos Andreas 1 natt, för det är kalas imorgon som jag ska med på..
Kommer bli super mysigt ! :) Får se om jag bloggar något där borta. Beror på hur snäll jag är (a) Men nu ska jag fortsätta packa!
Ha det braaaa! Pusssss på er mina underbara läsare!


Gjorde en ny header igår, vart så trött på min, så gjorde en snabbt, den får duga!

RSS 2.0