Nu förstår jag er verkligen .

Godmorgon på er !

Pappa ringde och väckte mig för en stund sen, för farfar ville ha nyckel, dåååå var det bara att gå upp. Natten gick faktiskt riktigt bra, hade öppet fönster hela natten, så har sovit riktigt skönt faktiskt, även om jag inte kan ligga på rygg..
Nu borde jag egentligen klippa gräset, men jag kan inte va ute i solen idag, så ska ringa till pappa och kolla om jag kan göra det imorgon ist.
Så jag hoppar nog in i duschen ist, och börjar göra mig i ordning, för idag ska jag träffa Hampus och Hannah, det var ritkigt längesen jag var med Hampus. Vi ska spela minigolf har vi tänkt, kommer äga ut dom så det är helt sjukt. haha. 

Och ni.... Jag förstår varför ni gnäller över spotify... Jag har inte haft tid eller något sen dom bytte, men nu har min elaka kille tagit den, och bytt lösenord, så när jag kommer till honom om en vecka så ska jag typ .. ah, ni vill inte veta... usch vad jag är sur på honom nuuuu.
Annars saknar jag den där killen, har inte träffat honom på en månad nu, vi har haft lite problem och lite annat, men jag och Hannah ska åka till honom om en vecka, så ska vi sova där under PIP dagarna, myyyysigt värre! Så får jag hoppas att han kanske kan följa med mig hem eller något? Det vore ju inte fel (a)

Nej nu måste jag ut och klippa gräset, här tycker man inte synd om någon inte. näääe.


Fick bli en liten gullig bild av några i klassen... Helt sjukt vad jag saknar dom .

Trevligt slut på en mycket trevlig dag !


Livet äger


bläääh, vad ont jag har ...


syns inte så bra, men jag lovar er, det gör SVIN ont.


Gud vilken toppen dag !

Tjenare !

Då har man varit på sjön en hel dag, nu känner jag mig helt slut, bränt mig på ryggen och i ansiktet, så frågan är om jag kommer kunna sova något inatt, väldigt tveksamt faktiskt, men det har iaf varit hur bra som helst. Har inte badat något idag faktiskt, men det var enooooormt kallt vill jag lova.
Har varit väldigt dålig på att tagit kort, men lovar att jag ska göra det nästa gång.
Men taaack för en så sjukt grymmm dag Annie, du är bäst ! ♥


Träffade trevliga killar där borta också. RoligtRoligt !


Stickeeeeer ut på sjön nu !

Nu har jag precis packat massa grejer, så nu ska jag möta Annie så ska vi köpa lite gott och sedan vidare till söa! Tar med kameran så bilder kommer !
Ha det bäääääst, för det kommer jag ha ! Pussssssss ♥



Skorna är fortfarande med ! hihihi

29 Juni 2011 - Ni orkar nog inte läsa det här. haha.

Godmorgon underbara läsare !

Ställde klockan på halv 9 idag, för jag hade bestämt mig för att städa nu på morgonen, så nu har jag städat i någon timme, och nu sitter jag här och har precis gjort nudlar till mig. Mummmmms. Måste säga att jag är så sjukt jävla trött idag, har typ inte sovit något inatt, har drömt om den jävla ormen inatt, och ja, ni ska få veta vad jag snackar om, sen vid halv 5 vaknade jag och hade växtvärk så jag var tvungen ta en panodil, så jag låg vaken till 5 typ.. inte trevligt..

Gårdagen dååååå, jag och Hannah stack in till stan för att köpa min pip biljett, såååå gött att den är köpt nu, ååååh vad jag längtar hihiih, ajaaa, Hannah skulle även köpa lösnaglar, sen när vi var klara med det så skulle vi träffa Rasmus och Marcus, men dåååå hade Marcus fått magsjuka, så det blev inget med det, och nu kommer inte vi få träffa dom på år ... ledsen tjej här ... :(
Men jag och Hannah åkte iaf hem, gjorde oss lite mat, sen skulle vi åka till mörudden och bada, vi badade i 10 min, kallt jao. Efter vi hade doppat oss så la vi oss och skulle sola, precisssssss när vi hade lagt oss skönt kände jag att något rörde mig, så jag kollade vad det var, och fyfyyyyyyyyyyyyyyfanfyyyyyfanfyfyafabnf det var en jävla orm, den var INTE liten heller. fyyyfan, vill spy när jag skriver det här. Jag får ju panik och börjar springa, och Hannah springer efter mig, hon hörde ormen, men såg den inte, jag mådde så jääävla dåligt vill jag lova, Hannah var söt och kramade om mig, haha. Fick panik så fort jag trampade på en sten elr vad som helst, fyyyfan. Sen när vi hade stått vid vägen i typ 10 min så skriker något " det är en orm där " NEHEEEEEEEEEEE säger hon det? Vafan tror hon vi sprang därifrån, men nej, ingen lyssnade på oss. fyyy. Det var det värsta jag varit med om vill jag lova... fyyyyyfan :(
Sen vet ni vad jag har gjort mer, spelade monopol med Hannah, kändes lite bättre då jao ..


Mysig dag med mysig vän !

Först ska jag säga usch för ormar. usch usch usch usch usch usch usch usch
Det har nämligen hänt en hemsk sak idag... Men jag berättar imorgon, orkar inte nu.
Men den avslutades extremt bra iaf, jätte mysigt var det hihih! Ni får några få bilder nu.


- Monopol
- Munkar
- Coca cola vanilj .
Kan inte bli bättre, eller? nej, kan det inte.



28 Juni 2011

Hej på er !

Bloggade inge mer igår, glömde faktiskt bort det, förlåt mig.. hihi

Nu har jag precis gjort mig i ordning, så nu ska jag äta en pizzabulle sen ska jag träffa Hannah så sticker vi till stan och fixar lite grejer. Sedan vidare för att möta upp Rasmus och Marcus, har saknat dom jag..  Vet inte vad vi ska göra riktigt, men något kul blir det.
Jag bloggar nog mer när jag kommer hem, eller ngt.. Puss på er !


Bjuder på en bild idag, ser hemskare ut än vanligt.

Korv med bröd - det godaste man kan hitta

Nu sitter man här och väntar på att hannah ska komma hit så man kan börja att göra pizzabullar, jag har varit klar sen jag vaknade, för jag orkar inte göra mig i ordning. Orkar aldrig göra det längre, så himla tråkigt att göra sig i ordning varje dag, liksom, göra samma sak om och om igen.
Så nu har jag precis gjort mig korv med bröd, usch vad svårt det är att göra, men jag klarade det! (Y) duktig jag . haha. Bloggar mer ikväll eller något, ha det gött ! ♥


Ni som känner mig vet att jag skulle kunna dö för korv med bröd. haha

Hockey, Hockey, Hockey, älskade Hockey, börja.


Fyyyyfan va jag saknar hockeyn, kan den inte börjaaaa?
Bilder i repris, men så äääääre ibland.


Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjje ;o


Tror jag får sluta leka med katten nu asså... Det känns...


27 Juni 2011

Godmorgon på er !

Nu är det såhär att jag är så sjukt jäkla trött så jag vet seriöst inte vart jag ska ta vägen.
La mig vid 12 igår och vaknade varje timme eller något. Fick verkligen tvinga mig själv när jag vaknade halv 5 och kunde inte sova.
Så idag har jag egentligen lust att bara ligga och kolla film eller något. Men nejjjjjj, jag ska leka med Hannah idag (a) Vi ska baka pizzabullar idag, gud så mysigt !
Jag har väl lust att göra en annan sak, men det lär det inte bli något med idag heller -.-

Men jag bloggar mer senare, ska ta mig en dusch nu ! ha det bäst ! ♥


Jag behöver inte nya skor...


Lite för illa nu när min tå sticker fram ur skon...

Dååå var det dags för en cykeltur !

Kom hem från kalaset för en stund sen, så nu har jag bytt lite kläder, så ska jag möta Hannah så tar vi oss en cykeltur till stan. Blir mycket mysigt !
Tar med kameran, så ska försöka ta lite bilder också ! vi hörs senare skulle jag tro.


Bjuuuuder verkligen på en bild, ser hemskare ut än vanligt jao.


Sticker på kaaaaaaaalas nu.

Vi hörs när jag kommer hem eller något. Ha det bäst !



Bjuder på 2 bilder också, bara för jag är så snäll (a)

26 Juni 2011

Godmorgon på er !

Förlåt för jag inte bloggade något igår, men jag hade annat för mig, när jag kom hem från Annies farmor så var jag med Hannah, sen på kvällen var jag med annat folk, och kom hem vid halv 1 så orkade inte blogga då. Men det är ju sommarlov så ah. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt, lovar.

Idag blir det att åka till morfar och fira honom, sen ska jag va med Hannah, var tänkt att vi skulle vara med Marcus och Rasmus också, men det blir väl inget, men vi får se hur dagen blir, tar med kameran så ni får nog lite bilder om ni har tur!

Pusssss på er !



Jag och Hannah hade extremt kul igår när vi lekte .. haha.
Dock faila vi några gånger, men vi har en bild på mig, men aldrig att jag lägger upp den, haha. lite för pinsamt om jag skulle lägga upp den . haha


hahaha tönten !


Nej Andreas, jag drack inte en enda droppe :*


Trevlig midsommar alla söta läsare !

Tjenare !

Nu har jag precis gjort mig i ordning och packat klart, så nu ska jag och handla lite, sedan sticker jag. Så nu kommer jag inte blogga något mer på hela dagen, men jag bloggar när jag kommer hem imorgon. Tar med kameran, så ni kanske får se lite bilder också!

Hoppas alla får en trevlig midsommar ! Puss på er !


Bjuder på en bild också .

Ännu en gång . Godnatt med er !

Dags att bädda ner sig i sängen igen dååååå, och laddar för en dag imorgon!
Sticker ut med trevligt folk, och sover borta. Så kommer nog inte blogga något imorgon.
Men jag kommer hem på lördag och då lovar jag att jag bloggar (a)
Pusssss på er ! ♥



Fattar inte hur man kan hata någon så mycket?

Satt och tänkte vad jag skulle göra ikväll, så kom jag på att jag kunde kolla på Never Say Never, och så fixade jag det, och så började jag lyssna på hans låtar. Sen 20 minuter senare så skriver Jacob till mig och säger att han har blivit nedslagen. Fattar inte varför alla hatar honom ? Vad har han gjort folk liksom? ... Synd om honom.



-

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you


Gud vilken lättnad !

Puuuh, bra att jag slapp gå med en klump i magen ! Hittade ringen. Annars var det nog bara att åka till veterinären med Sevc...
... Fast det ska vi göra ändå, vi ska kastrera honom, vi har lite problem med honom.. haha.


suddig bild..

23 Juni 2011

Tjenare !

Har precis gjort mig i ordning, och dampat lite på min katt. Han har tagit min ring jag fick till skolavslutningen, så när jag har bloggat klart ska jag ringa till mamma och berätta detta hemska som just precis hänt. Men som sagt, är den borta kommer den nog fram elr ut. haha. Får väl sticka till stan utan ring då...
Som sagt, jag sticker till stan nu, ska inte ta med mig några pengar, förutom till mat.
Måste spara pengar, men det brukar inte alltid gå så bra. Men måste det nu faktiskt.
Ha de bäst! Pusssss ♥


Bjuder på en helt cp bild. haha .

Nej nu orkar jag inte mer . godnatt !

Har precis kollat på en film, och huvudvärken släpper inte, så det är lika bra att lägga sig, behöver nog sova lite nu, inte mycket sömn inatt asså.

Imorgon sticker jag till stan med Annie, mycket mysigt blir det! Pusss på er ♥


Måste säga att jag har nog världens sötaste t-shirt !

22 Juni 2011

Hej på er !

Bloggade inge mer igår som ni kanske märkte, hände massa saker, så kände inte för att blogga något. Hannah sov hos mig inatt, lite sömn måste jag säga.. Sov utan täcke hela natten, känns seriöst som jag inte sovit på tusen år. När jag vaknade i morse började jag må illa som fan, och mådde illa ett bra tag. Vi skulle egentligen va med Rasmus och Marcus idag, men det blev ingenting tyvärr. Så jag och Hannah tillbringade en dag med film. Dock har jag haft världens huvudvärk hela dagen, och har det nu också, så ska lägga mig och kolla film nu tror jag. Rätt gött att ha såna här dagar ändå.



Bild på det jag köpte i stan, fast köpte en t-shirt också, men den är smutsig nu, så kan inte ta kort på den nu, ledsen.. haha.

Döda mig tack .

Ska göra allt för att vara glad nu . Tur att man har världens bästa vänner som alltid finns för mig, skulle verkligen dö utan er ! ♥


Det gäller att ha dålig smak . jao . haha..

Amen Godmorgon !

Vaknade av att min katt biter mig i fötterna, det är då jag har lust att sparka ner han ur sängen. Usch och fy. Jag är så sjukt trött så det är helt sjukt :(
Men ska berätta om dagen igår nu iaf, fyyyfan va underbar dag ...

Jag och Hannah stack och åt på ceylan, sen sprang vi som fan till bussen, hann gjorde, men slut blev vi också. haha. Sen var det bara att börja shoppa, jag köpte dock bara 2 t-shirtar typ. Ni ska få se bild senare. Jag lovade mig själv att inte köpa så mycket, så tog bara med 200 till stan, och det räckte. kunglig jag. Efter att vi hade varit i stan ett tag så var vi påväg hem när Marcus sa att vi skulle träffa dom, för vi skulle inte träffa dom först. Så då var det iaf bara att hoppa av bussen och försöka hitta på våxnäs. Jag hade lite koll iaf, eftersom mammas moster bor där, men Hannah hade ingena aning om vart vi var typ. Marcus försökte iaf förklara vart vi skulle gå, och när vi var där så satt vi där i tusen år innan dom kom, och när dom väl kom så berättade dom att dom hade följt efter oss hela vägen. fyyyyy vad elakt...  Men iaf, för så var det jag, Hannah, Marcus och Rasmus och 2 som hette Deniz, det tyckte jag och Hannah var lite roligt.. Då hängde vi iaf på våxnäs en stund. underbart.. Men tillslut så gick vi in till Rasmus, så kollade vi lite film och spelade poker, då var gick Denizarna hem haha. Men tack för en jätte grymmm dag ! Så sjukt roligt har det varit ! :) Bra början på sommarlovet vill jag lova! Pussss på er ! ♥


Ni får en till bild från igår. kram .


Död tjej här

Bloggar imorgon ! Men taaaaack för jätte bra dag!
Ni är grymmmmmmma ! ♥


20 Juni 2011

Tjenare !

Vaknade i morse och var så sjukt jävla yr, trodde jag skulle ramla ihop när jag reste mig, några minuter får jag världens huvudvärk så jag var tvungen att lägga mig en stund, men tog mig en panodil så nu mår jag mycket bättre !

Nu ska jag bara sticka ner och raka benen fort sen sticker jag och äter med Hannah, sedan vidare mot staaaden för att shoppa lite.
Sen kanske vi ska träffa några, men får se hur det blir med det, hehe. Ha det bäst!



Bjuder på 2 bilder jao . Kram

Godnatt .

Behöver en massa sömn nu känner . Vila min lilla hjärna nu ...
Tack för idag folket....  

Eyyy 3 månader med grymmmm kille idag ! ♥

Wolf ! All kärlek till dig !


Kollaaaa... han ville gå till oss :( Älskar dig ändå hihihi (a)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Hej på er !

Nu har jag precis kommit hem från Gladiatorerna! Fick inte träffa Wolf idag heller. Men asså seriöst, han vill komma till oss, men han får inte, för han måste alltid gå när vi får kontakt med honom.. Ni ska få bild senare om ni inte tror mig! ;) Har en bild när han pekar mot oss, och hon andra pekar åt ett annat håll ! Men jag orkar inte hämta kameran nu .

Nu blir det att äta lite, sen ska jag nog leka med Hannah Hamberg igen, om vi orkar, vi är helt slut asså.. Kan bli så när man varit där 3 dagar i rad :P haha



Bjuder på 2 bilder också ! Kram

Dååååå var det dags för gladiatorerna !

TAGGA NU DÅ HANNAH HAMBERG ! :D:D Wolf idag ! ♥


Godnatt med er ! Kram



2 mysiga bilder jag tog förut! :) gulligt . Kram

Run the world !!!

Tjenare !

Dom 2 senaste dagarna har verkligen varit as grymma ! Gladiatorerna äger !
Idag har jag och Hannah varit sååååhär nära Wolf :( fyyy, han såg oss och var på väg att gå till oss, men då var han tvungen att gå, så vi gör ett nytt försök imorgon (a) Vi MÅSTE träffa honom jao. När vi kom hem från Gladiatorerna stack vi ut på sjön, mycket härligt där nu måste jag säga ! Nu har jag precis kommit in, orkade inte leka mer med Hannah Hamberg idag, helt slut jao.


Run the world - Beyonce
Spelas på Gladiatorerna, grym låt !


Faaan att den här bilden är suddig. Min och Hannahs favorit nu asså ;o


Som ni nog ser så står det " kram " på han t-shirt, och ni som har varit där har nog hört att han brukar avsluta med att säga " Kram " Så jag och Hannah tyckte det var extremt gulligt. Men klaga inte på hur suddiga bilderna är, var ju tvungen att zooooma som fan ;o


Olagligt att se ut som han gör ;oooo


ojojoj fina människa, älskar hennes ljusa långa hår jao ;o

 

Dåååå sticker man på gladiatorerna igen då!

Hannah frågade mig igår om jag ville med, men ville inte då.
Men när jag vaknade imorse så kommer pappa och säger att jag ska klippa gräset.. Då var det bara att komma på något så jag slapp göra det!

Ha det bäst ! Pussss på er ♥



Gladiatorerna !

Dåååå har man varit på gladiatorerna då , det var mycket trevligt.
Men jag har varit så jääävla trött hela dagen, för jag vaknade 7 imorse av att jag fick sms, och det kändes som jag aldrig lyckades somna om, och efter att ha sprungit runt ett tag så blev det rätt varmt åt mig också. Det är då man vill dö elr något..

Men nu har jag iaf kommit hem och väntar på mat, har bara ätit en korv och en munk idag, så jag är extremt hungrig. Sen vet jag inte vad jag ska göra.
Bara ta det lugnt och kolla på Andra Avenyn får det bli, det är alltid gött!


haha.. synd att klaga över platsen...





Bra början på sommarlovet !






Världens bästa uppdatering här vaaaaa.

Tjenare !

Det var längesen! Kort uppdatering om balen/skolavslutningen kommer nu.
Balen var enormt rolig, såg dock hemsk ut, inte trevligt asså. Annars var den super bra!
Skolavslutningen var helt underbar. Så jääävla värd dag var det igår, tror aldrig jag haft såhär roligt seriöst, jag är inte så känslig av mig när det gäller skolavslutning, men lite jobbigt var det juuuu.. Efter skolan så åkte jag och Annie till mig, så kom massa folk så åt vi massa goda saker!
På kvällen stack jag och folk till mörudden, fyyyfan vilken underbar kväll det var!

TACK FÖR DEN HÄR TIDEN 9C ni är grymmmmmma !




dags att göra sig i ordning nu !

Vi hörs imorgon eller något ! Ha det bäst ! ♥





Söt bild på Annie och Rikie från golfen ! :)


15 Juni 2011

Tjenare !

Förlåt för jag inte bloggade igår, men när jag kom hem från skolan så stack jag nästan direkt till Hagfors för att kolla på Victor när han körde speedway!
Sen kom jag hem vid halv 11 elr något, och då la jag mig och kollade på Andra Avenyn.

Nu har jag precis gjort mig i ordning, och ska snart sticka till minigolfen och spela lite golf med klassen, mycket mysigt! Sista dagen med klassen .. :(
Sen åka hem duscha och göra mig i ordning sen blir det BAL , är inte taggad ännu, men det kommer väl antar jag! Hannah kommer ju hit och fixar håret på mig också!

Men nu ska jag kolla klart på Andra Avenyn sen sticker jag ! Ha det bäst !



Bjuder på mongooooobilder!

Bilder från klassresan kommer nuuuu !


Hel och fin strumpa! Bilden är förövrigt tagen av Andreas Andersson! :)




Arga killen...



Annie älskar att gunga !





HAHA


Såhär går det när man tar med sig en Frölunda kudde på klassresa.
Blöt och go var den när jag skulle sova, men jag SKULLE sova på den !






Hittade en extremt söt glass, var bara tvungen att köpa den, men den var äcklig...


Tack och hejjjjjjjdå, trevlig klass måste jag säga, men nu är det slut jao ..

Godnatt underbara läsare, nu är det dags för Tina Griberg att sova !

13 Juni 2011

Tjenare !

Nu har man precis kommit hem från en trevlig eftermiddag hos Hannah!
Kasta vattenballonger blev, men vi blev inge blöta :( Vi var lite för rädda asså..

Skolan var iaf bra, hade 2 chill lektioner med lite godis och myssaker och den sista gick jag, Amanda och Olle runt och letade lite lärare och så, så det har inte hänt alls mycket! Fast vi hade ju bästivalen idag, trevligt trevligt ! :)


Bjuder på en extremt gullig bild på mig och Olle ! (a)


Och grattis till Annie och Jonte som vann bästivalen! :)


Blev även att köpa munkar med Hannah ! Gottttt .

13 Juni 2009 :( saknar

Täääänk att det var 2 år sen jag såg dig för första gången ! Fyfan va underbart det var!




Jag var så glad att jag hade fått Johan Palm T-shirt (a)

Sticker till skolannnnnn nu, eller snart !

Godmorgon på er !

Trodde jag skulle försova mig idag, men hade visst väldigt god tid på mig!
Har varit klar i 40 min nu tror jag. hehe. Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår kväll som tur är, usccccch vad jag är trött på det här.
Nu sticker jag iaf till skolan snart, helt ovärt i skolan nu, inga seriösa lektioner...
Sen efter lunch har vi något som heter " bästivalen " får se om det är några bra med :P
Efter skolan blir det vattenballongskrig med Hannah Hamberg!

Ha det bäst underbara läsare! ♥


Ser helt mongo ut i ansiktet idag ...


Godnatt med er !

En trött och sliten Tina Griberg ska lägga sig nu. Hörs imorgon !


Myser i pappas tröja (a) Gosig.

You lost the love I loved the most ...

... And I learned to live, half-alive
And now you want me one more time




12 Juni 2011

Dagen idag har varit mycket bra, stack till stan en snabbis, fick mig en ring, skor och lite småsaker inför balen och skolavslutningen!
Det känns lite jobbigt när vi är dom enda i kalstad som inte slutat än ;o Men vi började 2 vecka senare än dom, så ah, men ändåååå...
Sen stack jag till Hannah och hade mycket trevligt, var och köpte vattenballonger.. Är ledsen att säga det här, men både jag och Hannah har ljugit i våra bloggar... Vi använde inte ballongerna, för när vi kom ut märkte vi att det var riktigt kallt ute, så vi hoppade över det. haha, det var kul, vi hoppade ist. vi hoppade över ballongerna. det tyckte jag var kul. Ni fattade säkert inte..

Men nu har jag iaf ätit lite och kollat igenom våra fula bilder vi har tagit idag... haha.
Nu blir det nog att kolla på Andra Avenyn! Har bara 10 avsnitt kvar, sen är det slut :(






Grattis Hannah ! du klarade på 249839843 försöket ;*

Dååå har man testat att locka håret inför balen!

Ska få låna Hannahs locktång till balen! Orkar inte köpa en, och hennes är verkligen as grym, och bara för Hannah är så grym på att locka håret så ska hon komma och göra det på mig på onsdag, hihih gullig hon är ! Hannah Hamberg ♥

Och för er som inte vet så ska jag gå med min kära kompis Jacob Hedner på balen! :)


Testade lite snabbt baraaaaa !


Dags för att kasta lite vattenballonger på Hannah !


Jag tycker inte vi har förändrats så mycket ? eller ..

Nu sticker jag och Hannah ut och kastar lite vattenballonger!
Dags att Hannah Hamberg blir lite blöt nu ! :D hohohoho

Bloggar mer senare ! Ha en så trevlig söndag eftermiddag. pussssss ♥



Sticker till staaaaaaaden nu !

Vi hörs senare skulle jag tro! Kram på er !


Bjuder på en bild ocksåååååå

En frågaaaaaaaaaaaa.


Svar : Nej det gör jag inte. Andreas är den enda jag verkligen känner.
Men jag vet liksom folk som bor där, som jag pratat med några gånger, men inte mer än så.

Viiii säger att det är samma färg !

Orkaaaaar inte fixa samma färg överallt blir bara så konstigt då.
Så den får se ut såhär nu ! Ganska nöjd är jag faktiskt ! :)

Dååå var man hemma !

En trött Tina Griberg har kommit hem från klassresan för ett tag sen!
Har nog sovit 60% av tiden . Men jag har varit extremt trött!
Nu håller jag iaf på att fixa lite bilder, och så ska jag kolla på andra avenyn nu och bara ta det lugnt ett tag. Men klassresan har iaf varit mycket bra!
Jag skriver om den senare eller imorgon. Några bilder ska ni få se också ! :)


cooooola jao .

Nu bär det av ut i skogen !

Har gosat med katten lite extra nu ! (a) Bloggar imorgon !
Hoppas ni får en trevlig fredag, för det kommer jag få !


Han ser ut som ett litet mongooooo

9 Juni 2011 - 2 månader kvar!

Hej på er !

Tänk vad tiden går fort, fyller år om 2 månader, hur underbart är inte det då ?

Skolan idag har varit bra, hade prov i NO idag, och jag tror det gick bra, kändes bra iaf, och så fick jag reda på att jag hade fått minst ett VG till, känns as bra !
Måste förövrigt säga att den här dagen har varit grym för jag fick min sladd till datorn idag, så jag skriver från min BLÅA DATOR nu, men innan jag fick reda på att den kommit så kommer mamma hem med ett paket, och gissa vad det var i det paket? Joooo min lilla kamera! Så den har varit mycket bra förutom att det åskar så jag tror jag går under... Usch, när jag såg att det blixtra så ringde jag direkt till mamma och frågade när hon skulle komma hem, för jag är så jävla rädd för åskan! Annars har den här dagen varit as bra!
Har precis varit och handlat inför klassresan imorgon, var inte ett dugg taggad, för jag skulle inte ha någon kamera till det, men nu när jag fick den blev jag as taggad! :D
Åker imorgon vid tjugo över 8 , och kommer hem på lördag vid 6 typ. Så jag kommer inte blogga något imorgon.. Men ni är väl vana vid att jag inte bloggar så mycket på helgerna.

Kommer nog ett inlägg ikväll också skulle jag tro! Pusssss på er !


Hel och fin skärm! underbart jao !

ERIC SAADE är bäst

Sååååå himla bra låt! Eric är grymmmm !


Eric Saade - Hearts in the air



hihihi. jag ser ut som ett litet mongo!

8 Juni 2011 - Första doppet avklarat!

Tjenare !

Dagen har varit så jävla grymmmm så det är helt sjukt !
Skolan idag har varit mycket bra, sista lektionen blev inställd och det gillas! (Y)
Efter skolan så stack jag och Hannah till ICA oh köpte lite godsaker så stack vi till henne och spelade kort och hade lite damp !
Vi fick även för oss att vi skulle åka och bada, och då blev det de. Dock är jag så jävla tönt så det tog typ 294384754 år innan jag doppade mig !
Mennnnnn.. 8 Juni 2011 - Första doppet! Känns bra, tidigare än förra året iaf!
Dock så slutade det inte så bra... Jag såg en orm så jag började skrika och då började Hannah skrika, även om hon inte visste vad det var, men hon fattade ganska fort. HAHA seriöst, vi visste inte vart vi skulle ta vägen, vi ville INTE stå på marken.. haha. Ormen var i vattnet och vi fick panik på land... Men det blir så när man ser en äcklig jävla orm. USSSSSSSSCH. Dom ska inte få förstöra mitt sommarlov!
När vi kom hem till Hannah dampade vi lite genom att kolla på facebook, alltid kul!

Taaaaaaack för dagen Hannah Hamberg! Du är bäst jao ♥

"
Jag är så jävla vinnögd så jag ser inte ett jävla skit "
Om jag är...

söööööta flickor jao .

ååååh bästa låten med Rihanna !

Såååå grymmmmmm !



Januari 2011 Jao !

7 Juni 2011

Tjenare !

Skolan idag har varit mycket bra, men märker verkligen att skolan är snart slut !
Hur gött som helst är det ! Har bara ett prov kvar, sen är det klart!

Nu sitter jag här och kollar andra avenyn och pluggar NO ! Inte kollat på det på tusen år eller något, myyyysigt! hihi


Fint (a)

1 elr 2 ?

Fyyyyfan vilka snygga headers Jacob har gjort till mig!
Vet inte vilken jag ska välja bara....

1.


2.

hihihi älskar er ! :D





Amen hej .

Hej jag heter Tina Griberg och jag är världens sämsta bloggare !
Tyckte jag var duktig i början som gjorde 2 inlägg, men nej. 

Nu är jag iaf hemma. Elr jag kom hem igår, men då hann jag inte blogga något.
Helgen har iaf varit bra, orkar inte skriva vad vi har gjort! Jag har nog sovit 60% av den tiden jag var där eller något. Men så äre.

Nu ska jag ut och sola har jag tänkt, även om det inte är sol typ, och det blåser storm. Man jag måste sola nu ! KAn inte va såhär blek till balen och skolavslutningen.


Saknade dig så otroligt mycket när jag var borta ! usch...


Funderar på att ha en frågestund ?

Dock kommer det inte va någon som frågar något... så det är inge kul...
Men det hade faktiskt varit roligt att ha det igen! Det var ett tag sen!


Gammal bild från sist ! haha ... duktig jag .

2 Juni 2011

Tjenare!

Just nu sitter jag hos Andreas, och dampar sönder på hans äckliga tagentbord. usch vad det låter när man skriver.. får damp jaoooo..
Andreas har iaf stuckit på träning, så här sitter jag helt själv och snackar med Annie och snart Hannah om hon kommer in någon gång!
Annie bad mig blogga, så jag gjorde det, fast jag hade ändå tänkt att jag skulle göra det! Eftersom jag inte gjorde det innan jag åkte imorse! Gick upp klockan 8 för jag skulle med en buss som jag gick klockan 12, och jag var tvungen att duscha och sånt. Så när jag kom till Andreas så la jag mig direkt i hans säng och halvsov 1 timme, as gött!
Och efter det stack vi till någon stuga typ, mysigt ställe, dock hade jag ingen täckning..

hiihihih nu kom Hannah in också! Nu har jag sociala människor att prata med :D


Gulligt bild jaooooo

fina flickor måste jag säga !

Nu blir det ett andra avenyn avsnitt sen kolla Big Brother med mamma !
Sen sova, trött tjej här, måste få vila lite aså !




1 Juni 2011

Hej på er !

Nu har jag precis kommit hem från Hannah ! Vi har varit på bergvik och lite andra ställen, mycket trevligt, massa skratt och sånt blev det!
Skolan idag har varit bra, varit mycket skratt där med ! haha!

Men nu ska jag ner och städa, sen duscha och packa och sånt!
Pussssssss på er !



Köpte ett gulligt linne typ igår! Jätte gulligt, tyvärr är det lite stort som ni ser..

Skönaste någonsin!


Hihihi söt!


RSS 2.0